Glam News Magazine

Fotomodelul a fost ales să promoveze ca imagine noua colaborare între gigantul în moda de stradă Kith și brandul italian Versace. Este vorba despre o colecție de peste 100 de piese de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar Bella Hadid prezintă 9 dintre ținutele pentru femei.

  • Model: Bella Hadid
  • Fotograf: Pierre Toussaint
  • Stilist: Clare Byrne
  • Coafură: Jen Atkin
  • Machiaj: Mary Phillips

Ronnie Fieg a reimaginat printurile iconice Versace care a a adus în această colecție materiale luxoase precum mătasea și satinul. De altfel piesele sunt produse în Italia. Femeile au la dispoziție geci, haine de mătase, pantaloni din piele, pantaloni scurți și o selecție de sutiene și costume de baie. Articolele pentru bărbați includ îmbrăcăminte exterioară, îmbrăcăminte formală și îmbrăcăminte sport, cu jachete de velur, blazere de mătase, jachete de zirconiu, costume de nylon și hanorace. Siluetele sportive specifice Kith sunt concepute în stilul maximalist a lui Versace pentru design, cunoscut pentru curtoazia materialelor ultra plușate și gamei de imprimeuri atrăgătoare.

Colaborarea între Kith și Versace marchează o noutate surprinzătoare. Este pentru prima dată când logo-ul casei Medusa a fost reproiectat, pentru această colecție având adăugată sigla Kith peste ochi.

Colecția va fi disponibilă din 15 februarie în magazinele Kith și în magazinele Versace, deasemenea online pe kith.com.

Bella Hadid este un fotomodel râvnit de brandurile mari din industria fashion&beauty. Ea a defilat în prezentări de modă pentru giganți ca Tom Ford, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Michael Kors, Moschino, Ralph Lauren, Fendi, Chanel și bineînțeles Versace și a fost imaginea în campanii precum cele pentru produse de înfrumusețare Dior  și accesori Bvlgari. “Rezoluția mea în modă este să mă las în continuare inspirată de marii designeri ai trecutului și ai prezentului, fără a renunța în același timp la stilul meu și la sinele meu”, declara fotomodelul în urmă cu câțiva ani.

Foto: kith.com

Lasă un comentariu