Glam News Magazine

Mai bine un luptător într-o grădină, decât un grădinar într-o luptă – este principiul ce caracterizează şcoala de dezvoltare personală AGER Dojo, fondată de Staicu M. Viorel, din Târgovişte, Dâmbovița. Aici a inițiat în anul 2016 acest proiect unic, pe baza unei tematici proprii de teorie şi de practică. AGER Dojo îmbină practica artelor marțiale mixte cu studiul diferitelor aspecte ce țin de dezvoltarea personală sub deviza “Mereu Învingător!”, ca obiectiv pentru orice ai alege să faci în viață. Iată 11 motive pentru care AGER Dojo poate fi o soluție şi pentru tine:

1. Este un proiect unic, fiind gândit de Staicu M. Viorel, manager-fondator AGER în urma experienței de 30 de ani în sporturi de contact şi a studiului ca autodidact, fiind gradat în 5 arte marțiale şi medaliat în 9 arte marțiale.

ager

2. Te dezvoltă fizic. Fie că doreşti să practici arte marțiale pentru performanță, fie pentru întreținere, beneficiezi de avantajele pe care le aduce corpului practicarea unui sport în cadru organizat şi extrem de pretențios cum este în AGER.

ager

3. Programele AGER ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate. “Aveam tensiune foarte mare, bătăi foarte mari la inimă din cauza greutății. După două luni de antrenamente personale am reuşit să slăbesc 20 kg şi să ajung de la o tensiune de 19 cu 13 la 13 cu 7 şi de la 115 bătăi la inimă la 75, fără să iau pastile. Am continuat apoi cu arte marțiale mixte la AGER Dojo şi am mai slăbit 10 kg în decurs de un an şi jumătate. Mi-a intrat în sânge şi acum nu pot să mă mai las. Mă rog să fiu sănătos să merg la sală până la adânci bătrâneți pentru că este o alegere bună din partea mea.” – Ivan Florin, 43 de ani, de meserie croitor.

4. Practicarea artelor marțiale te dezvoltă mental. “Ai altă încredere în tine, altfel mergi pe stradă, altfel te comporți în întuneric, ai alt echilibru mental, ai multe de învățat pe lângă disciplina sportivă” – Staicu Viorel Gabriel, insctructor AGER.

ager

5. Primeşti o evaluare corectă a nivelului de pregătire. “AGER Dojo este în fond o şcoală de arte marțiale, iar pregătirea elevilor este certificată  prin examene de grad în cadrul şcolii, care se obțin foarte greu. Nu gradul arată valoarea sportivului, ci cunoştințele acumulate şi pregătirea lui, iar în Ager examenele de grad sunt riguroase.” – Staicu M. Viorel, fondator-manager AGER.

ager

6. Te disciplinezi şi devii o persoană mai organizată. “Clar te întăreşte din toate punctele de vedere. Fac sport de plăcere şi nu o să renunț, pentru că este sănătos şi te formează ca om. Îmi place disciplina care se impune, ca la Armată.” -Ionuț Dobre, în vârstă de 18 ani, licean la Filologie şi elev AGER de doi ani

7. Are adresabilitate largă. AGER Dojo include grupe de elevi de la 6 la 75 de ani, împărțiți pe categorii de vârstă şi pe niveluri de pregătire.

8. Promovează un stil de viață sănătos prin cursuri de consultanță pe teme despre minte sănătoasă, trup sănătos, spirit sănătos, relații sănătoase, chiar şi despre sănătate financiară, reunite sub titlul de Ora de Sănătate.

ager

9. Colectivul ca o familie. “Îmi place să vin la sală din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi colectivul. Faptul că este o sală de MMA te-ar putea duce cu gândul că noi ne batem între noi tot timpul… ar fi şi asta, dar la finalul unui sparing de kyokushin, box, kickbox, BJJ sau MMA, suntem tot cei mai buni prieteni. Glumim, râdem, suntem serioşi şi în fiecare zi înveți câte ceva nou, deoarece antrenorii sunt foarte deschişi în a împărtăşi cunoştințele despre alimentație, relațiile în societate şi multe altele. Îmi place că te face să ieşi din zona de confort, astfel încât să te poți dezvolta”, Roxana Elena Pletea, elevă AGER în vârstă de 18 ani.

ager

10. Evenimente naționale. Ora de MMA, Săptămâna de Foc, Săptămâna de Gheață sunt evenimente sub formă de antrenamente speciale sau cantonamente.

ager

11. Este o şcoală în extindere, urmând a fi deschise filiale în alte mari oraşe ale țării, dezvoltând astfel o rețea şi un sistem competițional, oferind elevilor AGER șansa de dezvoltare profesională de asemenea, în calitate de instructori.

Un comentariu

Lasă un comentariu