Glam News Magazine

După un an de când  Barack Obama a ieșit din Casa Albă, el și Michelle au semnat un acord multianual cu Netflix pentru a produce filme și serii, potrivit CNBC. Contractul include scripturi de seriale, dar și scrierea unora noi, ceea ce înseamnă că cei doi  ar putea produce orice, de la documentare la show-uri TV.

Într-o declarație, Barack a spus: “Una dintre bucuriile simple ale timpului nostru în serviciul public a fost să întâlnim atât de mulți oameni fascinanți din toate domeniile vieții și să îi ajutăm să împărtășească experiențele lor cu o audiență cât mai largă. De aceea Michelle și cu mine suntem atât de entuziasmați să colaborăm cu Netflix – sperăm să cultivăm tinerele talente, să insiprăm vocile  capabile să promoveze o mai mare empatie și înțelegere între popoare și să le împărtășească povestea cu întreaga lume “.

Potrivit unui raport al New York Times de la începutul acestui an, surse apropiate de parteneriatul Obama / Netflix au scos în evidență faptul că fostul președinte nu are planuri de a crea niciun program centrat sau adresat președintelui Trump și Casei Albe. În schimb, Obama dorește să producă “spectacole care evidențiază povești inspirate.”

Ted Sardano, șef de conținut principal al Netflix, a declarat că Barack și Michelle “au rolul a descoperi și evidenția povestiri despre oameni care fac diferența în comunitățile lor și se străduiesc să schimbe lumea în bine”.

Sursa foto: pinterest

 

 

Lasă un comentariu