Glam News Magazine

În timp ce conducătorii lumii libere și nelibere  în mod special își strâng mâinile  și denuclearizează, moda devine destul de sceptică în privința prezentărilor de modă. “Trebuie să vă păstrați garda sus”, ne-a amintit Dan Caten înaintea show-ului Dsquared2 al lui și al fratelui său Dean, duminică seara.

Fitingurile futuriste păreau a fi tema spectacolului Dsquared2 din Milano. Modelele au defilat în haine de camuflaj în culori verzi și neutre, iar colecția lui Dan și Dean Caten a demonstrat că, chiar și atunci când brandul încearcă să se alinieze la standardele celorlalte case, moda tot reușește să iasă în evidență.

În mijlocul prezentărilor pentru bărbați din Milano, colecția a atras atenția cu un amestec artistic unde se accentuează siluetele asimetrice îndrăznețe și accentele mixte îmbinate foarte bine, până la cel mai mic detaliu.

Nu a fost nimic incognito în ceea ce privește colecția, folosindu-se printuri cu stropi de vopsea în culori holografice, strălucind pretutindeni, de la mânecile hainelor supradimensionate la șireturile de adidași și curelele genților. Într-adevăr, colecția reflectă un potpourri de nebunii în privința vestimentației masculine, de la tricourile tip plasă în culori neon până la cămăși în stil occidental.

Dacă ar trebui să caracterizăm colecția aceasta, ar fi militară / sport / disco sau așa ceva. Secțiunea de deschidere a prezentat o mulțime de mixuri kaki cu printuri ciudate iridescent holografice. Apoi a existat o secțiune de treninguri de lux cu modele ale anilor ’90. După aceea, ne-am întors înapoi la armată, dar hainele aveu inserții de jacquard floral de mătase.

În ciuda alinierii la câteva dintre tendințele curente, spectacolul a prezentat îmbrăcăminte pentru exterior ce sfidează calendarul. În timp ce pantalonii scurți au fost printre piesele de rezistență în cadrul prezentărilor de la Milano, de la Versace la Prada, spectacolul Dsquared2 a favorizat pantalonii lungi și largi și paltoanele cu umeri supradimensionați. Dar având în vedere diferitele paradoxuri ale spectacolului, de la amestecul său de camuflaje neutre și neonuri orbitoare până la accentul pus pe hainele de primăvară / vară, este clar că a fost relatată lumea nebună a lui Dan și a lui Dean – și suntem fericiți să trăim în ea.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu