Glam News Magazine

Cu o cerere din ce în ce mai mare de experiențe de lux la bordul unor vase de croazieră, această industrie se dezvoltă an de an. În 2020, mănuși albe deschid uși către apartamente de nivel superior, cu vederi nelimitate și interioare impecabile, pe noi nave impresionante.

Virgin Voyages: Scarlet Lady

Aprilie aduce debutul mult așteptat al flagship-ului Scarlet Lady – prima dintre cele patru vase de croazieră Virgin Voyages planificate, cu o capacitate de 2.770 de pasageri. Este o abordare complet nouă a ceea ce ar trebui să fie o navă de croazieră, cu amabilitatea unor spații prim-industriale, precum un salon de tatuaje și un magazin de vinil; apartamente amenajate cu balcoane asortate cu hamac și petreceri spa găzduite de DJ. Peste 20 de experiențe culinare sunt incluse în tarife – inclusiv meniuri vegane și brunch-uri, Wi-Fi și gratuități. Va naviga între trei și șapte nopți în Miami, inclusiv o oprire la clubul privat de plajă Bimi.

The Ritz-Carlton Yacht Collection: Evrima

 

Un alt nou-venit al industriei hoteliere de lux Ritz-Carlton își aduce brandul în marea liberă în 2020, prin intermediul The Ritz-Carlton Yacht Collection. Nava sa inaugurală (prima dintr-un trio de construcții noi identice) – Evrima, elegantă, de 298 de pasageri – se lansează în iunie. Oaspeții se pot aștepta la unități de cazare în stilul iahturilor, 10 experiențe de luat masa la bord, inclusiv una susținută de bucătarul Sven Elverfeld, de la Aqua din Wolford, Germania și o platformă cu acces la sporturi nautice. De asemenea, este de remarcat un club pentru copii cu programare proiectat de Ocean Futures Society de Jean-Michel Cousteau. O serie de itinerarii unice, de șapte până la zece nopți, vor cuprinde globul – inclusiv în Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, America Latină, Canada și nord-estul Statelor Unite. În plus, pachete cu prețuri de tip all-inclusive includ toate băuturile la bord (include vin, bere și băuturi spirtoase), gratuități, Wi-Fi și sporturile nautice menționate anterior.

Carnival Cruise Line: Mardi Gras

vase de croazieră

Cea mai recentă „navă de distracție” a Carnival va avea un roller coaster care se apropie de aproximativ 800 de metri de pistă cu viteze de până la 40 de mile pe oră pe puntea superioară a navei. Este inovația de vârf la bordul navei cu 5.280 de pasageri, cea mai mare din flota cu 28 de nave ale Carnival, care își face debutul la toamnă. De asemenea, include cel mai mare parc acvatic al liniei (cu un trio de tobogane); un traseu cu funii de 600 de metri și o fabrică de bere. Restaurantele de la Emeril Lagasse, Guy Fieri și Shaquille O’Neal vor fi integrate perfect în cele șase zone tematice ale navei, inclusiv „Ultimate Playground” și „French Quarter”. După un sezon inaugural de vară în Europa, Mardi Gras se va întoarce permanent într-un nou terminal de croaziere în Port Canaveral, Florida, pentru a oferi o serie de itinerarii în Caraibe.

MSC Cruises: MSC Virtuosa

Cu debutul pregătit pentru noiembrie, masivul MSC Virtuosa pentru 6.334 de pasageri este cel mai recent din linia europeană de vase de croazieră MSC Cruises, cu flota sa de 17 nave. La bord, așteptați-vă la caracteristici distincte, precum o promenadă interioară cu două niveluri, pentru a servi masa și a face cumpărături; două spectacole originale ale Cirque du Soleil și dispozitive de asistență personală în fiecare cabină. O serie de atracții diverse abundă, cum ar fi un parc acvatic, un parc de distracții, un bar de karaoke, un club de comedie și un centru de sport. Nava va oferi un sezon inaugural de itinerarii de patru până la șapte nopți în Mediterana. Nava va poposi la Genova, Roma și Palermo în Italia; Valletta, Malta; Barcelona, Spania; și Marsilia, în Franța.

Bonus: MSC Cruises va fi prima linie care se va declara neutră din punct de vedere al carbonului, datorită programului său de compensare a emisiilor de carbon și inițiativelor de reducere a emisiilor.

Princess Cruises: Enchanted Princess

vase de croazieră

Acest vas de croazieră dintr-o flotă cu 19 nave se va deschide pentru 3.660 de oaspeți în iunie. Enchanted Princess se mândrește cu cele mai mari balcoane de pe mare. Se distinge prin „SeaWalk” – o pasarelă din sticlă peste ocean, „Filme sub stele” în aer liber, o piscină infinită așezată la popa navei, un bistro francez nou conceput de bucătarul cu stea Michelin Emmanuel Renaut și un club de jazz. Se adaugă pe lista de superlative a navei o piscină cu hidroterapie, paturi de piatră încălzite, un hamam și multe altele. Va naviga în timpul verii în Mediterană pemtru călătorii de o săptămână, în Anglia / Canada din toamna, înainte de a face loc către Fort Lauderdale pentru un sezon de iarnă cu itinerarii de șapte nopți în Caraibe.

Lasă un comentariu