Glam News Magazine

Există extrem de multe parfumuri, să fim realiști. În fiecare an vedem aproximativ 1.000 de noi lansări, ceea ce face destul de imposibil să le mirosim pe toate – de fapt este aproape imposibil să știm chiar despre toate! Deci ce face un iubitor de parfumuri de nișă? Umblă prin puținele magazinele în care se găsesc parfumurile de nișă?? Caută prin magazinele online pentru a realiza o listă scurtă de mirosuri  pe care vrea să le încerce? Sau poate există altă cale? Într-adevăr există – YUNIQU Perfume Subscription!

YUNIQU

YUNIQU este un serviciu de abonament  pentru parfumuri de nisă care vă oferă posibilitatea de a primi o dată pe lună o rezervă de parfum la alegere. Ideea este incredibil de simplă: vă înscrieți pe site, vă alegeți unul sau mai multe dintre cele peste 350 de parfumuri de nișă pe care le adăguați în calendar după bunul plac, faceți un abonament pentru un preț rezonabil de 17,95€ pe lună și apoi primiți o fiolă de 8 ml (sunt 120 de pulverizări, suficiente până la următoarea livrare) în fiecare lună. Nu vă faceți griji, după abonare, puteți oricând schimba ordinea de primire a parfumurilor, inclusiv să le schimbați cu altele noi, iar dacă nu vă mai doriți niciun parfum, puteți oricând să vă dezabonați.

Așadar, dacă sunteți genul de persoană care vrea să testeze mai multe parfumuri și nu vrea să plătească peste 600 lei pentru o sticlă întreagă, acest serviciu este pentru voi. În plus la prima comandă veți primit gratuit și carcasa elegantă neagră pentru parfum, iar în luna a șaptea, total gratuit, veți mai primi încă o carcasă colorată. Partea frumoasă este că transportul este absolut gratuit oriunde în lume.

Nu știți ce parfum vi se potrivește? YUNIQU Perfume Subscription are un sistem de filtrare a parfumurilor bazat pe preferințele voastre. Trebuie doar să parcurgeți un mic Quiz! Dar, desigur, puteți explora și singuri printre sortimentele vaste de parfumuri de nișă 100% originale pentru a vă alege preferatele.

După parcurgerea celor 8 întrebări de pe site-ul YUNIQU, eu am primit o listă cu 6 parfumuri care mi s-ar potrivi:

  • V Canto – Kashimire
  • Montale – Intense Cafe
  • Parfums de Marly – Herod
  • Xerjoff – Erba Pura
  • Parfums de Marly – Percival
  • Xerjoff – XJ 1861Renaissance

V Canto – Kashimire  – debutează cu acorduri fine și cremoase de ambră caldă și lemn de cașmir luxuriant. Notele de mijloc au sofisticarea pură a lemnului de santal, al florilor de mușcată și ylang ylang. Actul final al acestei compoziții încântătoare este o combinație perfect echilibrată de vetiver, patchouli, labdanum și mosc.

Montale – Intense Cafe – se deschide cu o notă perfectă de cafea proaspătă, care vă va tăia respirația. Boabele de cafea sunt îmbinate perfect cu trandafirul proaspăt, pentru o notă de vârf neașteptat de revigorantă. Pe măsură ce cafeaua se înmoaie, își face apariția un mosc alb vanilic, îndulcind ușor compoziția. Acest gourmand captivant și surprinzător este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei și este soluția perfectă pentru dependența de cafea.

Parfums de Marly – Herod – parfumul se deschide cu un amestec picant de scorțișoară și fulgi de ardei iute și trece rapid la o inimă rășinoasă, plină de tămâie și tutun. În bază, notele lemnoase sunt îmbogățite cu patchouli și vetiver, în timp ce o vanilie cremoasă și delicată împiedică lucrurile să se întunece. Parfumul este destul de bogat pentru a fi purtat într-o noapte de iarnă rece, dar suficient de bine rotunjit pentru tot anul. Herod este un plus de lux la arsenalul oricărui gentleman și cred că ar fi sexy pentru orice doamnă care iubește parfumurile cu tutun.

Xerjoff – Erba Pura – Xerjoff Erba Pura este un parfum înnobilat de ingrediente autentice, iar din acest motiv pentru crearea sa a fost utilizată o tehnică specială de extracție a aromelor numită „Pura”, care îi oferă un siaj de lungă durată. Acest parfum este un amestec perfect între citrice mediteraneene și fructe dulci, totul fiind presărat cu arome vanilie, ambră și mosc alb.

Parfums de Marly – Percival – Casa de parfumuri Parfums de Marly intenționează să readucă la viață spiritul nobil din perioada regelui Ludovic al XV-lea, care avea ca și pasiuni parfumeria și caii de curse. Percival este numele unui Cavaler legendar al Mesei Rotunde ai regelui Arthur – acesta întruchipează curajul, bărbăția și rafinamentul. Parfumul ce îi poartă numele se deschide cu note de lavandă, mușcată, mandarină și bergamotă, iar îninimă scorțișoara se îmbină foarte bine cu violeta, coriandru și iasomia. În bază ne îmbină notele de pin balsamic, mosc și ambră.

Xerjoff – XJ 1861Renaissance – reprezintă calitatea italiană, condensată într-un parfum. Se deschide cu un buchet spumos care eliberează toată prospețimea citrică de mandarină, bergamotă, lămâie și petitgrain. Inima sa este un buchet de trandafiri și crini, care aduce prospețime prin prezența mentei. Baza lemnoasă de chihlimbar înmuiat cu paciuli, cedru și mușchi rotunjesc frumos compoziția. Vivacitatea italiană este combinată armonios într-o esență care reflectă pe deplin conceptul de „frumos și bine făcut”.

YUNIQU

Faptul că am descoperit YUNIQU este un lucru minunat pentru mine, deoarece în materie de parfumuri, prefer să cumpăr mereu doar de la brandurile pe care le cunosc și știu că le iubesc parfumurile. Deci ceea ce a făcut YUNIQU pentru mine a fost să mă provoace să încerc ceva nou:

  • ceva despre care poate nu am auzit niciodată
  • parfumuri la care nu am avut niciodată acces
  • ceva ce s-ar putea să nu fi crezut niciodată că mi se potrivește

Așa m-am ales cu două parfumuri pe care nu le-aș fi încercat niciodată și am sfârșit prin a mă bucura de ele. Numesc asta un succes! Acum abia aștept să văd ce primesc luna viitoare …

Lasă un comentariu