Glam News Magazine

Setați-vă alarma și pregătiți-vă de evenimentul cel mai așteptat al împătimiților de cumpărături… da, este vorba de Black Friday 2021. Cei de la NOTINO ne-au pregătit trei săptămâni pline de promoții la produsele de beauty. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că ofertele pentru Black Friday din acest an sunt aproape prea bune pentru a fi adevărate. Saint Laurent, Paco Rabanne, Kérastase, La Roche Posay și alte zeci de branduri populare au o reducere de până la 40% în perioada 08.11 – 28.12.2021 folsind codul black înainte de finalizarea comenzii. Dar grăbește-te, aceste oferte nu țin la nesfârșit și nimeni nu vrea să vadă cele două cuvinte care strică tot cheful oricărui împătimit de cumpărături: stoc epuizat!

Indiferent dacă ești în căutarea unor cadouri de Crăciun sau vrei să te răsfeți cu un cadou bine meritat, evenimentul Notino Black Friday este perfect pentru a prinde cele mai bune oferte la produse de beauty. De la cele clasice până la cele moderne, iată cele mai bune 5 parfumuri pe care nu trebuie să le ratezi! Spor la cumpărături!

1. Dylan Blue Pour Homme

Parfumurile Versace sunt luxoase și din această cauză, reprezintă cadouri foarte speciale. Indiferent dacă îți plac parfumurile sau nu, aromele Versace sunt clasice. După succesul răsunător a lui Eros, Dylan Blue vine să completeze colecția Versace cu un amestec interesant de note calde și reci precum violetă, ambroxan, piper și bergamotă care pur și simplu funcționează împreună. Este unic, dar neofensiv, iar dacă dorești să încerci ceva nou, fără a ieși prea mult din zona de confort, vei aprecia cu siguranță acest parfum.

2. Yves Saint Laurent Libre Intense

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre Intense este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, mandarină și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și ambră. Libre Intense te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

În mintea mea, For Her este echivalentul olfactiv al tulului roz. Notele de vârf dansează cu pași ușori, evocând mișcarea vibrantă a țesăturii texturate. În inimă, For Her este un chypre floral, care combină notele calde de trandafir și nuanțe de miere ale florii de portocal cu note ascuțite de patchouli pentru a crea o semnătură care are contraste atât de lumină, cât și de umbră. For Her este un parfum foarte modern. De fapt, For Her este responsabil pentru definirea chypre-ului modern și este un parfum care a fost copiat de multe ori.

4. Viktor & Rolf Spicebomb

Într-o perioadă în care există milioane de parfumuri, aromele neconvenționale sunt cele care ne atrag atenția. Echivalentul masculin al lui Flowerbomb, Spicebomb este o compoziție lemnoasă și condimentată care declanșează seducția. Găzduit într-o sticlă în formă de grenadă, care are chiar și un ac împodobit cu sigiliul Viktor & Rolf, Spicebomb nu este pentru cei slabi de inimă. Destinat unui bărbat care nu se teme să iasă în evidență, Spicebomb este tipul de parfum care te face să te apropii pentru a simiți mai bine aroma. Datorită notelor de bergamotă, lavandă, șofran și un acord de piele, Spicebomb este masculin și sofisticat, cu un accent modern. Unic datorită exteriorului său îndrăzneț și a aromei și mai îndrăznețe, Spicebomb este o declarație de încredere în sine.

5. Paco Rabanne Olympea Legend

Olympea Legend este o mângâiere mătăsoasă de flori și vanilie, care adaugă o strălucire exotică la tonurile de cristale de sare din Olympea. În timp ce originalul este proaspăt și neobișnuit, Olympea Legend este profund și sexy.

Parfumul se deschide cu un caracter dulce, lăptos. Se simt tonuri de cireșe și nucă de cocos, care miros împreună ca o cremă de corp de lux. Există o prospețime sărată care împietrește dulceața, însă nota principală este într-adevăr o vanilie dulce și mătăsoasă care atrage celelalte ingrediente ca o sirenă ce își vrăjește victimele.

 

Lasă un comentariu