Glam News Magazine

Temperaturile ridicate sunt un prilej pentru distracție alături de prieteni. Dar pot fi și inamicul cel mai de temut al machiajului. Ca să eviți situații jenante precum cea în care îți curge machiajul sau să nu se simți bine în pielea ta, pentru că ai tenul încărcat, trebuie să acorzi mai multă atenție alegerii unui fond de ten potrivit pentru sezonul estival. Iată recomandările noastre în acest sens:

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA WEAR

Este un fond de ten ideal pentru toate tipurile de ten: fluid, cu acoperire ridicată, rezistență 24h, uniformizează nuanța pieli și acoperă imperfecțiunile. Pigmenții speciali din compoziție asigură aderență perfectă la piele, iar pentru tenurile mixte sau grase vestea bună este că Teint Idole Ultra Wear este infuzat cu perlit și silice, care absorb sebumul.  Rezultatul: un ten mat cu efect catifelat, pentru întreaga zi.

Preț: 215 Lei

 

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK 

Ca orice produs Armani, fondul de ten Luminous Silk Foundation este exclusivit și de calitate. Formula ușoară și neuleioasă este perfectă pentru zilele de vară. Acoperă imperfecțiunile tenului, oferă un aspect mătăsos și rezistă ore întregi. Este recomandat pentru toate tipurile de ten

Preț: 220 lei

 

L’ORÉAL INFALLIBLE PRO MATTE

Fondul de ten Infallible Pro Matte de la L’Oréal promite rezistență infailibilă la transfer timp de 24 de ore. Formula sa fluidă matifiază și este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Preț: 75 lei

MAYBELLINE SUPERSTAY 24HFULL COVERAGE

Maybelline propune un fond de ten cu acoperire ridicată și rezistență până la 24 de ore, la un preț accesibil. Formula asigură finisare perfectă, datorită pigmenților HD care corectează imperfecțiunile tenului.

Preț: 45 lei

 

Clinique Even Better Make Up SPF 15 Evens and Corrects

Formula neuleioasă, cu putere de acoperire fină până la medie și conținut bogat în minerale este secretul pentru un ten cu aspect natural și mat. Oferă luminozitate și strălucire oricărui tip de ten și încă un punct forte îl reprezintă faptul că produsele Clinique sunt create de medici dermatologi, 100% fără parfum.

Preț:151 lei

foto: Pinterest

 

Te-ar putea interesa și:

ALEGE-ȚI PREFERATA DINTRE CELE MAI BUNE 5 MASCARA REZISTENTE LA APĂ, PERFECTE PENTRU VARĂ!

PARFUMURI DE DAMĂ, DELICIOASE PENTRU VARA

Un comentariu

Lasă un comentariu