Glam News Magazine

Ai vizualizat cel puțin o dată cu ochii minții ziua nunții sau măcar momentul lui “DA” în fața ofițerului de stare civilă. Privirea lui plină de iubire, emoția ta copleșitoare, zâmbetele largi ale membrilor familiei, fiecare scenă este o piesă în puzzle-ul celei mai importante zile din viața ta. Probabil știi și ce rochie de mireasă o să porți. Sau poate nu şi ai nevoie de sfaturi pentru planificarea nunții și firește alegerii rochiei perfecte. Iar dacă vrei să fii în pas cu moda, ar fi bine să ții cont de tendințele în materie de rochii de mireasă dictate de propunerile îndrăznețe ale designerilor. De la fulgi, la paiete și de la rochii cu volane la șalopete, trendul pentru 2019 este pentru mirese care vor să fie originale, dacă nu chiar excentrice.

Flori mari pentru rochii de mireasă cu aer romantic

rochii de mireasă

Florile rămân în trend, dar în alte proporții. Dacă în sezonul trecut designerii au optat pentru flori mici, pentru 2019 rochiile de mireasă au flori mari, de preferat aplicate, nu brodate pe material.

foto: Viktor & Rolf MariageHermione de PaulaCarolina HerreraVera Wang BrideNaeem Khan

Fulgi și pene, pentru rochii de mireasă excentrice

Dacă ai spune că este o ținută potrivită pentru un bal sau ceremonie de gală, mai degrabă decât pentru o rochie de mireasă, creatorii de modă te-ar dezaproba. Broderia este înlocuită complet, fulgii și penele creând un aspect teatral care sigur te va scoate în lumină. O asemenea mireasa va avea desigur o apariție sofisticată.

 foto: Inbal DrorVivienne Westwood by Andreas Kronthaler, Naeem Khan

Rochii de mireasă strălucitoare

Orice mireasă trebuie să strălucească. Probabil de la această idee au pornit designerii de au propus strălucire argintie sau aurie pentru rochia din ziua cea mare. În cele din urmă, este o zi festivă și presupune o petrecere cu șampanie și dans, până dimineața.

foto: Elizabeth Fillmore, Naeem Khan, Galvan

Rochii de mireasă cu funde oversized

Fundele sunt atât de feminie încât nu sunt ceva neobișnuit pentru rochiile de mireasă. Însă trendul pentru 2019 propune funde oversized, care atrag atenția asupra lor, nu asupra taliei. Rezultatul este un look stilat.

foto: Viktor & Rolf, Lela Rose, Carolina Herrera, Reem Acra

Rochii de mireasă cu volane sau în straturi

rochii de mireasă

Volanele au fost întotdeauna o opțiune pentru designerii care au colecții de rochii de mireasă. Simple sau în mai multe straturi, volanele creează volum, ceea ce poate fi un truc binevenit pentru unele siluete.

foto: LEIN, Marchesa, Vivienne Westwood by Andreas Kronthaler, Monique Lhuillier

Inspirație de la tribunal pentru rochiile de mireasă

Pentru cununia civilă un outfit inspirat din stilul impus de instituția tribunalului nu pare o ideea așa nebunească atunci când privind creațiile de mai sus. Simplu, elegant și feminin, într-un singur cuvânt – șic!

 foto: Lela RoseLEINMira Zwillinger, Carolina Herrera, Elizabeth Fillmore

Rochii de mireasă sub formă de șalopetă

Dacă la un costum te mai poți gândi pentru ziua cea mare, o șalopetă iese din discuție. Și totuși designerii au găsit de cuviință să încerce. Și au reușit: o șalopetă croită simplu, dar sofisticat, poate fi potrivită pentru cununia civilă sau pentru petrecerea de după nuntă.

foto: Galvan, Carolina Herrera, Elizabeth Fillmore, Danielle Frankel

Rochii de mireasă în forma trapezului

rochii de mireasă

Rochiile în croi tip trapez au marele avantaj de a te face să te simți în largul tău. În plus sunt cu siguranță ieșite din comun, dacă îţi asumi riscul de a le purta.

foto: Danielle Frankel, Sophie et ViolaYolan Cris, Viktor & Rolf 

Croieli clasice pentru rochii de mireasă

Stilul clasic este întotdeauna o alegere sigură. Croiala minimalistă este una dintre propunerile designerilor și în același timp modalitatea prin care miresele se pot exprima simplu și de efect, dacă au siluetele potrivite. Fie o rochie pe corp sau una cu fusta în mai multe straturi, rezultatul este unul care impresionează.

foto: Monique Lhuillier, Elie Saab, Marchesa 

 

 

Un comentariu

Lasă un comentariu