Glam News Magazine

Dacă ar trebui să alegem mirosuri parfumate pentru primăvară, două ar ieși în evidență: parfumurile roz și mirosul de trandafir. Aceste două mirosuri merg mână în mână și bineînțeles, sunt puține lucruri la fel de atractive precum un buchet de trandafiri roz, să fim serioși.

Ceea ce îmi place la aceste parfumuri este cât de versatile pot fi – se poate interpreta culoarea roz și mirosul trandafirului în atâtea feluri, de la natural la gourmand, la simfonic. Posibilitățile sunt infinite! În acest articol am reunit cinci dintre cele mai frumoase buchete de trandafiri roz care există pe piață.

1. GIVENCHY Live Irresistible Rosy Crush Apă de Parfum

Rosy Crush este un nume grozav pentru un parfum și de fapt, este un nume grozav pentru acest parfum, pentru că atunci când îi simțiți mirosul și tonurile sale suculente și roz, este greu să nu dezvoltați un pic de obsesie pentru el! Rosy Crush este un trandafir modern, bine echilibrat – este proaspăt și roz, dar are, de asemenea, o notă suculentă de coacăze negre și un miez dulce, cu zahăr. Rosy Crush este foarte șic, dar într-un mod casual.

2. Lancome La Vie Est Belle En Rose Apă de Toaletă

Trandafirul este adesea folosit în preparate culinare și rezonează foarte bine cu deserturile – oricine a mâncat macarons cu trandafiri va fi de acord cu mine, sunt sigur. La Vie Est Belle este un fel de gourmand modern, unul în care nota pudrei de iris este scufundată în dulceața gustoasă a vatei pe băț. În La Vie Est Belle En Rose, impactul nuclear al originalului este înmuiat de trandafir și de bujor, două note florale care aduc lejeritate, dar și o notă luxoasă de apă de trandafir, care te duce cu gândul la produse delicioase de patiserie îmbibate cu frumusețe florală.

3. GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Apă de Toaletă

După nume, s-ar putea să te aștepți la o explozie de cireșe asemănătoare tartelor Bakewell. Adevărul este departe de asta și cred că principalul lucru care vă va surprinde aici este cât de proaspătă este aroma acestui parfum. Valurile de pepene verde se spală prin flori de cireș și petale de trandafiri delicate, creând un buchet roșu și acvatic, accentuat de notele de mosc, violetă și de piele. Acesta este un parfum delicat, care evocă o plimbare rece în martie, de-a lungul canalelor pline de cireș înfloriți din Kyoto.

4. Dolce & Gabbana The Only One 2 Apă de Parfum

În timp ce parfumurile celelalte din această listă sunt ode aduse trandafirilor roz în mirosuri familiare, The Only One 2 este mai mult un buchet floral care conține trandafiri printre frezii, violete și iasomie. Dar acesta este un buchet mai special – conține și o colectie proaspată de fructe de pădure care este în contrast cu bogăţia adusă de cafea, tonca și patchouli. Acesta este un parfum complet feminin, care vorbește cu toată strălucirea pe care D & G o poate aduna.

5. GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose Apă de Toaletă

Mon Guerlain, cu frumoasa sa lavandă elegantă cu caramel, a devenit rapid un parfum iconic modern GUERLAIN, cu numeroase ediții deja disponibile. Mon Guerlain Bloom of Rose este cea mai recentă și cea mai diferită ediție din colecție. Acest parfum îl energizează pe Mon Guerlain, oferindu-i note puternice de coacăze negre și măr, făcându-l mult mai frumos și senzual decât originalul, în timp ce subtilitatea trandafirilor aduce acea notă retro clasică a multor parfumuri Guerlain. Bloom of Rose este foarte diferit de original, dar este înfloritor și minunat.

Lasă un comentariu