Glam News Magazine

Dormitorul perfect ar trebui să fie confortabil pentru că este oaza de liniște și relaxare zilnică, dar și practic în același timp, cu tot ce vă este necesar organizat la îndemână, pentru a vă face viața mai ușoară. Cu atât de multe opțiuni pe piață, este însă dificil de ales, drept pentru care ne-am gândit să vă oferim astăzi un mic ghid de orientare dacă doriți să schimbați mobila pentru dormitor și în plus o recomandare pentru toate gusturile: familia de dormitor Timea. Prima veste bună este că aveți acces online la produse, astfel că puteți cumpăra la orice oră, fără să ieșiți din casă sau să vă ridicați de pe canapea. Celelalte vești bune le descoperiți parcurgând materialul de mai jos.

Set dormitor, nu piese de mobilier separate

dormitor Timea

Există două motive principale pentru care ar trebui să luați în considerare, întâi de toate, achiziționarea unui set dormitor, și nu a pieselor de mobiler separate. În primul rând, seturile de dormitoare sunt concepute pentru a se potrivi împreună. Un set de dormitor include un pat, un sifonier și două noptiere, dar se pot adăuga o comodă și alte corpuri de dulap pentru a acoperi nevoile clienților. Toate aceste elemente sunt concepute pentru a oferi un aspect unitar, ce facilitează decorarea întregului dormitor. În al doilea rând, achiziționarea unui set de dormitor vă scapă astfel de stresul de a găsi piesele potrivite de mobilier. Cu o singură achiziție, veți obține cu ușurință tot ce aveți nevoie pentru dormitorul dvs.

Design modern și funcțional

Pentru nevoi actuale trebuie să vă orientați la produse realizate după cerințe actuale. Seturile de dormitor Timea au un desin modern, minimalist, trasat în linii simple și elegante. Conțin paturi spațioase, noptiere cu rol funcțional clar determinat, corpuri de dulap bine compartimentate. Nuanța principală a mobilierului este una în trend, dar atemporală în același timp, ceea ce vă va determina să nu vă plictisiți de ea prea repede. Din păcate, nuanța mobilierului nu se poate modifica, însă cu accesoriile porivite puteți colora dormitorul după cum doriți.

Calitate autohtonă

Investiți în calitate pentru că veți dori de asemenea durabilitate. Și nu trebuie să căutați mobilă de import pentru asta, când sunt foarte mulți producători autohtoni ale căror produse merită atenția noastră. Dormitorul Timea este de exemplu realizat în Maramureș, după standardele pentru care meseriașii români sunt apreciați. În plus, achiziționând din piața autohtonă, contribuiți la dezvoltarea acesteia, atât de necesară vremurilor actuale.

Pat de dimensiunea potrivită

Patul este piesa principală din dormitor, drept pentru care trebuie analizat atent înainte de a lua o decizie. Trebuie să măsurați spațiul din cameră, să luați în calcul dacă este un dormitor de o persoană sau două persoane și care sunt nevoile de odihnă. Dimensiunea potrivită a patului este esențială pentru confortul dorit. Un pat mare este întotdeauna confortabil, dar trebuie să lase loc atât celorlalte piese de mobilier, cât și loc de mișcare. Familia de Dormitor Timea include paturi cu trei dimensiuni: 140×200, 160×200 și 180×200, în variante tapițat (alb sau negru) și netapițat, de asemenea ce poate fi încadrat în mobilă, în funcție de preferințe.

Dulap modular

Să puteți jongla cu piesele de mobilier este o opțiune ce ține de stilul contemporan de a amenaja și ce poate fi mai frumos decât să ți se permită să realizezi o amenajare practică și versatilă după bunul plac. Iar când vă plictisiți de decor, pur și simplu puteți să reamenajați. Mutând aceleasi piese de mobilier puteți da un aer nou camerei. Familia de dormitor Timea conține corpuri variate, compartimentate cu simț practic, pe care să le așezați cum vă doriți. Mai mult, puteți completa sau înlocui oricând piesele necesare, acestea putându-se achiziționa și separat de pe site.

Bonus: livrare rapidă și gratuită

O achiziție inspirată se finalizează cu o comandă ce trebuie livrată la domiciliu. Pentru a nu aștepta îndelung setul de dormitor ales, mobilalaguna.ro asigură livrare rapidă în toată țara, în interval de 4 la 10 zile. În plus, costurile de transport sunt 0.

Lasă un comentariu