Glam News Magazine

F rumusețea costă. Mai ales dacă ești o persoană publică și îți dorești apariții strălucitoare în fața camerelor de luat vederi. Acesta ar fi un motiv suficient de puternic pentru a apela la tratamente cosmetice exclusiviste. Secretul tinereții fără bătrânețe ar putea sta într-una dintre următoarele soluții.

Peeling cu diamante şi rubine – 7.000$

Este cel mai costisitor tratament de înfrumusețare. Pentru un ten întinerit, se propune soluția unui peeling cu diamante și rubine, despre care se spune că înlătură impuritățile pielii. Acest tratament a fost încercat de actrița Mila Kunis, înaintea filmărilor pentru producţia “Friends with Benefits”.

Baia Evian – 6.500$

Serena Williams a fost prima persoană care a experimentat cea mai scumpă baie din lume, la Hotelul Victor din Miami Beach. Experiența “Evian” vine la pachet cu tratamente spa și 1000 de litri de apă naturală de izvor Evian.

Masca vampir – 1.900$

A devenit cunoscută după ce Kim Kardashian a apărut cu această mască de sânge pe față, chiar dacă nu arată plăcut. Practic, fața este injectată c celule roșii extrase din sângele pacientei pentru un ten mai strălucitor.

Mască facială cu placentă umană – 1.200$

Este secretul lui Jennifer Lopez, care cheltuiește săptămânal 1.200$ pe un asemenea tratament. Vitaminele si proteinele conținute de placentă sunt considerate a încuraja regenerarea pielii, ajutând la îmbunătățirea texturii pielii.

Masca facială cu caviar alb – 1.000$

Caviarul alb este bogat în amino-acizi, conferă luminozitate pielii şi reduce ridurile. Sunt trei argumente puternice pentru a alege această mască propusă de esteticienii din New York. Pentru a-i potenţa calităţile, caviarul se aplică la rece, sub formă de mască de la frigider, şi îmbogăţit cu capsule de oxigen.

Mască facială cu venin de albină – 325$

Veninul de albină este considerat o alternativă naturală la toxina botulinică, având efecte uimitoare asupra ridurilor și tenului îmbătrânit. Este unul dintre cele mai scumpe tratamente faciale bio, tocmai pentru că obţinerea unei cantităţi suficiente de venin de albină este atât de laborioasă. Kate Middleton, Victoria Beckham și Gywenth Paltrow sunt trei dintre vedetele care folosesc această mască.

Mască facială cu foiță de aur – 250$

Proprietățile aurului asupra tenului sunt cunoscute încă din vremea egiptenilor. Astăzi, acest tratament cosmetic este promovat ca unul ce elimină toxinele din ten și încurajează producția de colagen pentru ca pielea să devină mai hidratată și mai fermă.

Citește și:

DEFINIȚIA LUXULUI: 7 DINTRE CELE MAI FASTUOASE SPA-URI DIN LUME

DEFINIȚIA LUXULUI: CELE MAI IMPRESIONANTE INELE DE LOGODNĂ DIN ANUL 2018

DEFINIȚIA LUXULUI: 5 STICLE DE VIN MAI SCUMPE DECÂT O CASĂ

Lasă un comentariu