Glam News Magazine

Good Girl a provocat o adevărată furtună când a intrat în viața noastră, în 2016. Vândut în una dintre cele mai apreciate sticle – un stiletto albastru și negru – Good Girl a prezentat o semnătură rebelă care a îndrăznit să fie seducătoare, conținând note florale hipnotice albe de tuberoză și iasomie într-un șal delicios de cacao și boabe tonka. Rezultatul a fost un parfum atât de îndrăzneț și plin de farmec ca și flaconul cu toc.

În anul 2019, Carolina Herrera ne-a adus Good Girl Legere, o versiune mai ușoară a originalului. Găzduit în aceeași sticlă stiletto, de data aceasta cu un efect de ombre mai clar, Good Girl Legere prezintă un aspect mai luminos al amestecului de flori albe și fațetele gurmande. Este mai proaspăt și mai strălucitor, dar, la fel de distractiv, aș spune chiar că este mai distractiv decât originalul!

Note:

Vârf: Mandarină

Inimă: Iasomie Sambac și Ylang Ylang

Bază: Boabe Tonka, Dulche de Leche și Lemn de Santal

Cum miroase?

Good Girl Legere se deschide cu mai multă lumină și transparență decăt originalul Eau de Parfum. Notă de vârf, mandarina este suculentă și cărnoasă. Acest lucru îi dă un sentiment de distracție, splendid, care oferă lui Good Girl Legere o senzație plină de lumină, cu un parfum plin de energie care ascunde o exuberanță profundă sub fructele orbitoare.

Notele florale joacă un rol important în inima lui Legere. Iasomia aduce o atmosferă impetuoasă și exotică. În loc să se blenduiască această regină a florilor cu tuberoza, ca și în Good Girl Eau de Parfum, Legere mizează pe florile tropicale fierbinți de ylang ylang, transformându-se într-o vanilie delicioasă, lemn de santal și caramel. Rezultatul este fierbinte ca pielea, evocând imaginea unor îndrăgositiți ce se sărută pe plajă.

Dacă eşti un fan al originalului Good Girl atunci este imposibil să nu adori Good Girl Legere. Rămâne credincios originalului, adăugând în același timp un aer mai fresh. Este plin de viață și distracție, cu o deschidere frumos suculentă, pe care este dificil să nu o iubești. Oricum, așa cum o văd eu – dacă ai deja un pantof, ar fi criminal să nu mai cauți altul, la urma urmei, pantofii arată întotdeauna mai bine în perechi, nu-i așa?

Review

CALITATE8.5
PERSISTENȚĂ8
SIAJ7.5
MIROS9

Nota

8.3

Lasă un comentariu