Glam News Magazine

Rochia este piesa de rezistență în înfățișarea unei mirese, dar în accesorii este definit stilul și ele fac look-ul cu adevărat memorabil, chiar și în cea mai importantă zi din viața unei fete/femei. Asta pentru că detaliile fac întotdeauna diferența. Și cum, în general, în alegerea rochiei lucrurile se simplifică pentru că fiecare fată are creionat modelul în minte încă de la vârste fragede, la capitolul accesorii opțiunile se dovedesc a fi numeroase, iar decizia nu este atât de simplă. Fie că aveți nunta planificată anul acesta, fie că doar faceți documentare, vă venim în ajutor cu câteva idei despre ce este în trend în 2019.

Perle

Acest trebd în accesorii a revenit anul acesta și nu doar în ceea ce privește bijuteriile, dar și voalurile și chiar rochiile de mireasă sunt împodobite cu perle și arată atât de bine. Este o modalitate sofisticată de a decora, dacă nu sunteți un mare fan al paietelor sau cristalelor în acest context.

Cape

Și capele înregistrează o revenire uriașă. Inspirate de podiumurile de prezentare, capele reprezintă un trend actual în accesorii pentru mirese. Lungi sau scurte, simple sau cu ornamente, ele completează foarte bine ținuta unei mirese și asigură o apariție remarcabilă și în ton cu moda.

Accesorii inspirate din natură

Florile și frunzele sunt cele mai întâlnite detalii în această privință și pot conferi atât un aer romantic, cât și unul sofisticat unei mirese. În orice caz mergeți la sigur dacă optați pentru acest timp de accesorii.

Argintiu și crom

Rozul auriu nu mai este la modă. Dacă doriți să fiți în trend optați pentru argintiu și crom. De la inele de logodnă la accesorii de mireasă, aceste tonuri metalice vor fi încorporate în piese de stil avangardist pentru mireasa din 2019. Vom vedea strălucire metalică atât în pantofi și accesorii, cât și în machiaj.

Aplicații tridimensionale

Ornamentelor 3D reprezintă o tendință majoră pentru anul 2019. Aplicațiile florale adăugate la voalurile lungi de tul sau chiar pe rochii, de exemplu, devin o necesitate.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu