Glam News Magazine

Beau de Jour face parte din colecția Private Blend și este un parfum pentru bărbați ce combină acorduri clasice aromatice și fougère de lavandă, lichen și ambră.

Descris ca un parfum clasic ce reprezintă tiparul de bărbat perfect îngrijit, Beau de Jour se deschide cu note revigorante de lavandă. Inima parfumului combină note verzi ca rozmarin și mușcată cu mentă și le pune în contrast cu note de lichen și busuioc. Iar notele de bază sunt ambră și paciuli. Combinația rezultată este aproape magnetică, în acord cu mărturisirea lui Tom Ford: “Sunt perfecţionist, aproape de nebunie”.

Parfumul Beau de Jour a fost lansat deja în SUA, în variante de 50ml, 100ml şi 250ml, fiind noutatea brandului aşteptată cu interes de fanii Tom Ford şi iubitorii de parfumuri selecte.

Tom Ford Private Blend este o colecție exclusivistă de parfumuri modelate de viziunea designerului american asupra farmecului modern la cote de cea mai înaltă calitate. În senzuala lume a Tom Ford Private Blend frumusetea este fermecătoare şi tangibilă, înglobând esențe somptuoase care creează declarații puternice de stil.

Tom Ford Private Blend Beau de Jour 250 ml costă 650$ și va fi disponibil din luna martie pe tomford.co.uk.

 

Lasă un comentariu