Glam News Magazine

Putem spune multe despre starea lumii din jur, doar privind ultimele colecții alea designerului Miuccia Prada. În decursul ultimilor ani, colecțiile designerului au trecut de la abstract la subliminal la cele transparente și în cele din urmă, la cele obișnuite. O socialistă și feministă, cu o inimă mare, ce pare a fi deranjată de climatul social-politic din Italia și din străinătate și care alege să exprima asta prin design.

“Disperarea mea se referă la inteligență, este vorba despre ura elitei și a culturii lor, care distruge cultura noastră,  care este singura cale de supraviețuire pentru toată lumea. Aceasta este disperarea mea “, a spus ea înainte prezentării colecției pentru bărbați, duminică seară la Fondazione Prada. “Nu pot avea pretenții de la lumea modei, dar sunt conștientă de ceea ce se întâmplă în afară; sunt conștientă de toate problemele. Dar totuși, reprezint o companie de lux. Și trebuie să fiu atentă la ce spun. Oamenii mă întreabă daca nu vreau să devin politician, dar nu vreau “, a continuat doamna Prada.

În ceea ce privește colecția, ea a transformat această disperare într-o intersecție de umor și forță. Ea și-a tradus frustrările prin excentricitateă ținutelor. Ținute destinate neconformiștilor și celor cu înclinații artistice, care uneori se simt ca o specie amenințată într-o lume care reduce fondurile pentru educația artelor și încearcă să pună cenzura asupra libertății creative. Printre toate ținutele în negru și gri, linii militare rigide și siluete drepte, colecția a izbucnit în culori decadente. Un cardigan de un roșu aprins, o tunică din piele albastră și tricoturi verzi au umplut podiumul de culoare. O colecție foarte reușită, puțin altfel de ceea ce ne-a obișnuit Prada. Până la următoarea colecție cu siguranță se vor mai întampla multe pe scena lumii și noi așteptăm cu nerăbdare să vedem noua viziune a Muricei Prada.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu