Glam News Magazine

De câte ori nu ați auzit că străzile din New York sunt un adevărat podium? Ei bine, același lucru este valabil și la metrou. Există la fel de mult glam ca și deasupra pământului. Tom Ford a a ales să își prezinte noua colecție pe platforma dezafectată a stației Bowery de pe linia J / Z.

În interviurile acordate, Ford a explicat că alegerea locației a fost inspirată dintr-o imagine din 1965 cu Andy Warhol și Edie Sedgwick, care ieșeau dintr-o gură de metrou. Dar există ceva universal și mereu atât de democratic în legătură cu metroul, care a servit ca o imagine a modei americane într-un sezon dedicat revitalizării Săptămânii Modei din New York. Ca nou președinte al CFDA, Ford a restructurat programul, încercând să condenseze programul prezentărilor și să-și maximizeze impactul.

„Cred că este momentul să reintroducem hainele casual, iar în acest fel, să ne întoarcere la genul de îmbrăcăminte sport de lux pentru care America a devenit cunoscută în toată lumea”, a spus Ford. Combinată cu îmbrăcămintea formală, colecția sa nu se poate numi chiar casual, însă stilul a stat în tăieturile fustelor lungi, purtate cu tricouri sau a blazerelor de mătase cu umeri ascuțiți purtate cu pantaloni scurți din nailon („pe care nu îi voi lăsa niciodată pe fiul meu să îi poarte la școală, în ciuda faptului că prietenii lui îi poartă.”), a spus Ford.

Pe măsură ce ținutele defilau, un ton nebunesc al străzii din New York s-a materializat în diverse tipuri de topuri, șepci de baseball purtate cu salopete ca în videoclipul Christinei Aguilera – Can’t Hold Us Down și costume de baie cu decupaje sexy. Cum designerii în 2018 s-au îndreptat către haute couture și ne-au făcut pe toți să visăm la cămăși de mătase, sacouri elegante și diverse piese din piele, prezentarea casual a lui Ford ar putea fi un șoc pentru lumea modei.

Pe fundalul acelei stații de metrou, a existat ceva fantastic de ironic cu privire la întreaga aventură, în special printre celebritățile prezente în primul rând, care nu au luat niciun mijloc de transport în comun de când Ford crea pentru Gucci în anii 2000. Exact ca într-o scenă din serialul Will & Grace – care ilustrează perfect contrastele deținute de acest oraș – în care Grace Adler, o fată modestă, proaspăt aflată în metrou, se gândește la călătoria ei către milionarul Karen Walker din Upper East Side, care îi spune: „Oh, dragă, iar îmi spui una dintre poveștile tale fictive despre cum oamenii călătoresc pe sub oraș printr-o rețea secretă de tuneluri și trenuri? ”

Sursa foto: Getty Images

Un comentariu

Lasă un comentariu