Glam News Magazine

La câteva ore după ce brandul a anunțat că hainele vor fi pentru toate categoriile de consumatori, fanii au făcut coadă pentru a urmări cea mai recentă colecție extravagantă a lui Becca McCharen-Tran. Cu o sală plină de admiratori îmbrăcați de la Chromat, care au rămas fideli casei în ultimul deceniu, starea de spirit a fost una de sărbătoare. O petrecere aniversară super-extravagantă pentru un brand a cărui misiune inspiră devotament intens, spectacolul ar fi putut fi o recapitulare a hiturilor anterioare, însă McCharen-Tran a avut intenția de a inova. „Este vorba de a merge mai departe”, a spus ea în culise. Colecția a fost inspirată foarte mult de NASA și modul în care astronauții săi se antrenează în instalațiile subacvatice din Houston. Această colecție reprezintă doar o mică parte din programele NASA și mi-ar plăcea să explorez în continuare.”

Ca întotdeauna, prezentarea a fost o paradă de modele notabile de toate vârstele, sexele și mediile de specialitate, dar de data aceasta, au purtat versiuni revizuite ale stilurilor care au consacrat brandul. „A fost un fel de reîntregire a trupei”, a declarat McCharen-Tran despre procesul de reconectare cu colaboratorii ei. „A fost foarte mult sprijin comunal. Am reluat colaborarea cu toți oamenii cu care am lucrat, nu doar pentru a readuce vechile piese în prezent, ci pentru a le reinterpreta. Tricourile de anul trecut au fost transformate în halate peticite și body-uri. O parte dintre piesele din toamna anului 2017 au reapărut sub formă de corsete, în timp ce colaborarea cu Nitemind pentru pielese cu LED-uri din toamna anului 2016 a fost vizibilă prin câteva ținute eterice și strălucitoare, realizate de artistul Viktoria Modesta.

Într-o sărbătoare a artei și a femeii, momentele cele mai strălucitoare ale colecției au fost atunci când McCharen-Tran i-a adus în lumina reflectoarelor pe cei din jurul ei, fie că sunt perechile-mamă-fiică ce au mers braț la braț pe podium sau întreaga echipă din spatele brandului Chromat care au ieșit împreună cu Becca pentru aplauzele de final. „Pentru noi a fost întotdeauna important să ne asigurăm că oamenii știu că administrarea unui brand nu se face de o singură persoană”, spune McCharen-Tran. „Nu mă așteptam să încep să plâng la final, dar m-am simțit atât de copleșită și recunoscătoare. Este nevoie de multă lume pentru a realiza și prezenta o colecție. Întotdeauna am știut că brandul Chromat este despre o mare familie de oameni și nu doar despre mine!”

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu