Glam News Magazine

Adidașii sunt una dintre acele piese de bază care pur și simplu merg cu orice. Încă o dată în acest sezon, designerii i-au modernizat și i-au infuzat cu detalii care fac diferența, cum ar fi inflexiuni normcore, logo-uri mari și culori strălucitoare. Prada, adidas, Casablanca x New Balance, Off-White … Iată cei mai la modă adidași ai sezonului toamnă / iarnă 2021-2022.

1. Balenciaga

“Toe Sock” Balenciaga © Balenciaga

Concepuți în colaborare cu marca italiană Vibram, specializată în producția de tălpi de cauciuc, adidașii Toe creați de Balenciaga au o caracteristică specifică asemănătoare cu unul dintre modelele create de Vibram în 2006: fiecare deget este separat, permițând un confort total, ca o mănușă pentru picior. Există două variante de adidași în ediție limitată, modelul șosetă Toe Sock, disponibil pe negru și roșu carmin, iar celălalt, cu șireturi, numit pur și simplu Toe Lace Up.

2. Supreme x Nike

Supreme x Nike © Supreme

Această colaborare a gigantului de streetwear Supreme și Nike reinterpretează codurile unei perechi de adidași iconice de la sfârșitul anilor 1990, Air Max Plus. Sunt disponibili în trei culori: un roz negru cu cenușiu, un verde cu portocaliu și chiar o versiune simplă cu sigla Swoosh și culoarea roșie Supreme. Acești adidași sunt realizați în special cu un material din plasă și o talpă de cauciuc Air Tuned.

3. Prada for adidas

Prada for adidas © galerieslafayette.com

Iată vedeta celei de-a doua colaborări dintre casa italiană și marca de îmbrăcăminte sport: un model de Superstar ultra-minimalist în care regăsim ADN-ul de lux al brandului Prada și spiritul sportiv al firmei germane. Disponibili în trei culori (negru, negru cu alb sau crom argintiu cu alb), acești adidași sunt deja obiecte de colecție.

4. Casablanca x New Balance

Casablanca x New Balance 327 “Idéaliste” © farfetch.com

După o primă colaborare în iunie, marca administrată de Charaf Tajer a dezvăluit o a doua colaborare cu New Balance. Păstrând încă silueta modelului 327, duo-ul a optat pentru o versiune mai “cuminte”, colorată cu verde și portocaliu, pentru a spori atracția, păstrând în același timp o notă de delicatețe.

5. Off-White

Off-White c/o “Out Of Office” © 24s.com

Lansați în timpul prezentării de modă pentru toamnă / iarnă 2020-2021, noii adidași Off-White sunt inspirați de jucătorii de tenis din anii 1980 și 1990 și sunt echipați cu tălpi pentru baschet și alergare. Acești adidași sunt disponibili în cinci culori, variind de la violet la verde, inclusiv roșu, bej și un „Collegiate Pale Blue”.

6. Vans x Supreme

Vans x Supreme Sk8-Hi Pro Hole Punch © farfetch.com

Pe de o parte Supreme, gigantul streetwear. Pe de altă parte, Vans, brandul californian extrem de popular printre tineri. Cei doi giganți s-au unit pentru a crea o două perechi de adidași Vans iconici, Half Cab Pro și Old Skool Pro.

7. Loewe

Loewe © matchesfashion.com

Adidașii albi vor fi întotdeauna un clasic al garderobei. În acest sezon, Loewe dezvăluie o pereche de adidași imaculați cu un farmec irezistibil care pur și simplu merg cu orice, peste tot.

Lasă un comentariu