Glam News Magazine

Există doar câteva parfumuri la fel de iconice ca și J’adore de la DIOR. În timp ce multe parfumuri sunt numite clasice sau legende, J’adore este precum o zeiță – o divinitate sublimă învelită în aur sclipitor din cap până în picioare. Ei bine, dacă J’adore este o glamazoană, vă recomand să testați J’adore Absolu – o nouă interpretare a celebrului buchet floral al lui DIOR, care sărbătorește frumusețea hedonistă a florilor albe ale lui J’adore.

Mai pe scurt, J’adore Absolu este cel mai bine descris ca “lumina soarelui îmbuteliat”, dar nu orice fel de lumină solară, nu, reprezintă un moment special al zilei – acea oră de aur când razele soarelui ating orizontul și scaldă peisajul în valuri de lumină strălucitoare. Un moment prezentat perfect într-un parfum floral strălucitor, care vibrează cu energie captivantă și electrică. Sună frumos, nu-i așa?

Note: Magnolie, Iasomie, Trandafir și Flori de portocal

Cum miroase?

Imaginile olfactive sunt pictate atât de viu în J’adore Absolu. Momentul de deschidere prezintă portretul unei flori de magnolie  care se ridică dintr-o mare infinită de vopsea aurie. Înconjurată de contraste, magnolia, cu intensitatea florală albă, strălucește cu un sclipici de citrice. Pulverizarea J’adore Absolu este asemănătoare cu aprinderea unei artificii – multă emoție și o scânteie fac loc unei explozii de lumină.

“În această compoziție, am vrut ca iasomia să strălucească extrem de intens. Este un floral fructat, atins de lumina soarelui. Înfășurat de flori de portocale și trandafiri, parfumul este unul foarte luxuriant.” – François Demachy

În acest buchet, magnolia a fost pur și simplu aperitivul pentru ceea ce devine o veritabilă sărbătoare a florii, care ne dezvăluie o notă caldă, totuși fructată de iasomie. Această iasomie se află în inima J’adore Absolu – intensitatea iasomiei stropită cu flori de portocal acordă o notă răcoritoare a parfumului, iar trandafirul este elementul care aduce totul împreună, care leagă citricele cu iasomia și magnolia. Armonios și echilibrat, J’adore Absolu este într-un echilibru perfect.

Așa cum am spus chiar la începutul acestui articol, J’adore Absolu este frumos, chiar uimitor. Este bogat și intens, dar, în același timp, are o transparență eterică ce ne asigură că nu se simte niciodată amețitor sau greu. Este într-adevăr un parfum frumos!

Review

CALITATE9
PERSISTENȚĂ8.5
SIAJ8
MIROS9.5

Nota

8.8

Lasă un comentariu