Glam News Magazine

La 72 de ani, Cher a impresionat aseară pe covorul roșu de la cinematograful Hammersmith Apollo și ne lasă pur și simplu cu gura căscată, fermecați de look-ul său încă tineresc și sexi.

Cântăreața și actrița americană și-a făcut apariția într-un outfit șic de culoare neagră și a accesorizat ținutei un colier interesant cu pene. Cher pare că a descoperit rețeta tinereții fără bătrânețe, afișând pe de pe o parte un ten și o piele întinsă pe gât și decolteu, iar pe de altă parte o vitalitate de invidiat.

Artista s-a alăturat încântată echipei filmului “Mamma Mia! Here We Go Again”, continuarea musicalului lansat în urmă cu 10 ani, interpretând-o pe mama Donnei, personaj întruchipat de Meryl Streep, chiar dacă între cele două actrițe nu este diferență de vârstă decât de 4 ani. “Este mai înaltă”, a explicat râzând Streep. În film Cher își face spectaculos intrarea, interpretând hitul ABBA “Fernando”, alături de Andy Garcia, moment despre care scenaristul și regizorul Ol Parker a spus la premiera de ieri că a stârnit ropote de aplauze din partea colegilor și echipei de platou.

Dincolo de apariția uluitoare, de admirat este și aerul modest al artistei, o prezență caldă și prietenoasă, care s-a declarat surprinsă de numărul fanilor care au venit s-o vadă la premiera filmului, din Londra.  Din distribuția “Mamma Mia! Here We Go Again” mai fac parte Colin Firth, Pierce Brosman, Andy Garcia și Lili James, anunțând astfel un nou succes de box office, precum filmul din 2008.

cher

 

HE’S BACK! ARNOLD SCHWARZENEGGER (70 ANI) S-A ÎNTORS LA SALĂ, PENTRU TERMINATOR 6

Lasă un comentariu