Glam News Magazine

Dacă Europa nu vă mai mulțumește și doriți să schimbați cadrul, Africa oferă posibilitatea a numeroase experiențe incredibile pentru turiști. De la dune interminabile de nisip, la siturile Patrimoniu Mondial UNESCO și apoi la peisaje luxuriante, acest continent își dezvăluie istoria și frumusețea. Am selectat 5 țări de unde ați putea începe aventura africană.

Namibia

Africa

Cu unul dintre puținele locuri din lume în care deșertul întâlnește marea, peisajele Namibiei sunt, într-un cuvânt, uimitoare și dezvăluie Africa misterioasă. Sossusvlei și Deadvlei cu siguranță nu trebuie ratate, dar dacă sunteți curioși să vedeți cum este atunci când imensitatea deșertului întâlnește valurile prăbușite ale oceanului, încercuiți Swakopmund pe harta de călătorii.

Mozambic

Africa

Cunoscut pentru plajele sale superbe și viața marină incredibilă, este o destinație obligatorie pentru o vizită pe continent. Alegeți un oraș de-a lungul coastei de sud, pentru o porție de rai pe pământ. Cu apele turcoaz strălucitoare ale Mozambicului și cu plajele uimitoare de nisip alb este și un punct ideal pentru a explora insule uimitoare și a face scufundări. Puteți închiria o mașină care să vă permită să vedeți țara după bunul plac.

Senegal

Senegalul are atât de multe de oferit, încât nici nu știi de unde să începi. Între formațiunile de roci vulcanice de pe insula Îlot Sarpant-parcul național-transformat în insulă și clădirile coloniale colorate din Saint Louis, este ușor de înțeles de ce restrângerea celor mai bune destinații din Senegal la o listă scurtă este o sarcină dificilă . Asigurați-vă că vizitați Îlot Sarpant, care este la doar 20 de minute de mers cu barca din orașul Dakar și petreceți măcar ceva timp în Saint Louis.

Tanzania/Zanzibar

Africa

Cine dorește să descopere Africa trebuie să treacă pe hartă și Zanzibar. Situat în Oceanul Indian pe coasta Tanzaniei, Zanzibar cucerește fără ezitare cu plajele sale superbe și orașele istorice. Culturile africane, arabe, indiene și europene se întrepătrund sub protecția patrimoniului mondial UNESCO.

Mauritius

Mauritius, o țară insulară în Oceanul Indian, este lăudat pe drept cuvânt pentru plajele sale pitorești și viața marină bogată în biodiversitate. În timp ce este posibil să nu fie cea mai convenabilă țară în care să călătoriți, merită cu desăvârșire. Plajele Tamarin și Le Morne sunt zone care trebuie explorate. Există posibilitatea de a practica înot cu delfini, drumeții montane și scufundări incredibile. Nu trebuie să ratați grădina botanică Jardin Pamplemousse, una dintre cele mai luxuriante din lume.

Foto: Getty Images

Lasă un comentariu