Glam News Magazine

Știu! Opțiunea pentru rochii negre nu ar fi prima care îți vine în minte pentru domnișoarele de onoare, la a ta nuntă. Poate pentru că negrul este asociat cu doliul. Asta face ca acest tip de rochie să nu se încadreze deloc pe lista ta. Însă celebra Coco Chanel a schimbat optica în ceea ce privește culoarea neagră pentru rochii, oferindu-le grație și strălucire, optică ce nu s-a schimbat cu trecerea anilor. Este unul dintre motivele pentru care rochiile negre sunt o opțiune de luat în calcul pentru rochiile de domnișoare de onoare. Am șapte argumente care susțin o asemenea alegere și cred că o vei lua și tu în considerare după ce le vei parcurge.

Sunt elegante

Clar, nu mă poți contrazice. Rochia neagră inspiră eleganță indiferent de model. A făcut-o încă din 1926, de când a fost afișată prima dată, la Paris. Chiar și în variantă casual, rochia neagră inspiră distincție și rafinament. Este o alegere sigură din această privință.

Sunt atemporale

Istoria o demonstrează: rochiile negre nu se demodează, așa că este o opțiune cu care nu dai greș. Te scapă de grija alegerii unor rochii în trend.

Avantajează orice siluetă

Este un aspect esențial pentru că prietenele (care devin firește domnișoare de onoare – cine altcineva să primească acest rol?) vin în diferite forme și dimensiuni. Rochia neagră este o alegere potrivită indiferent de siluetă și te face să te simți bine purtând-o.

Se pot accesoriza ușor

Este încă un avantaj pentru rochia neagră, la care poți accesoriza pantofi, genți, bijuterii sau pălării în funcție de look-ul pe care dorești să-l obții, elegant, șic sau glam. Ai grijă totuși să nu încarci ținuta cu multe elemente. Less is more este valabil.

Se potrivesc la orice fel de ceremonie și orice temă sau decor

Fie ceremonie civilă, fie religioasă, fie la biserică, în aer liber sau la restaurant, rochia neagră se potrivește în fiecare cadru, fie sobru, fie destins. Așa că nu e nevoie de mai multe ținute.

Sunt mai mult decât potrivite pentru o nuntă toamna sau iarna

Dacă ar fi să alegem anotimpul potrivit, rochii negre pentru domnișoarele de onoare sunt mai indicate pentru nunțile care au loc toamna sau iarna, fiind o culoare rece. Dar in funcție de tema, progrmul și locul fericitului eveniment, pot fi o opțiune care nu ține cont de anotimp.

Foto: Natashia Laughnan

Dau foarte bine în fotografii

Cu acest argument sunt mai mult decât practică. Fotografiile sunt cele care vor rămâne ca amintiri de necontestat peste ani, atât pentru miri, cât și pentru apropiații lor. Astfel că este firesc să îți dorești imagini senzaționale, iar rochiile negre ale domnișoarelor de onoare vor evidenția perfect rochia miresei. În plus nota de distincție pe care o poartă ele vor da un plus de eleganță atemporală benefică imaginii surprinse.

Ce zici? Te-am convins?

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu