Glam News Magazine

Există un studiu conform căruia majoritatea bărbaților nu își cumpără singuri produse pentru îngrijirea tenului și își pun soțiile sau surorile să le cumpere ceea ce cred ele; vă sună familiar? Pentru a vă ajuta să cumpărați exact ceea ce aveți nevoie, am selectat patru dintre cele mai bune produse de pe piață. Cu un produs pentru fiecare tip de piele, este esențial să începeți a vă îngriji singuri de tenul.

1. Hidratarea

Clarins Hydra-Essentiel Bi-Phase Serum

Pentru: linii fine și riduri
Ingredientul minune: acid hialuronic
Textura: ușoară și subțire
Tip de piele: Toate tipurile de piele, în principal uscată

Dacă sunteți ca mine și vă uitați la ingrediente înainte de a vă cumpăra produse pentru ten, probabil că sunteți familiarizați cu acidul hialuronic.

De ce avem nevoie de acid hialuronic?
Acidul hialuronic redă fermitatea, hidratează, netezește pielea, iar beneficiile sunt interminabile! Hidratarea este prioritatea sa principală și face acest lucru prin atragerea și menținerea umidității în celulele tale.

Spre deosebire de majoritatea serurilor, serul Clarins Hydra-Essentiel Bi-Phase activează producția naturală de acid hialuronic a pielii folosind extracte de plante. Serul inovator este foarte hidratant, ceea ce îl face excelent pentru practic orice tip de piele, în special pentru pielea uscată. Este atât de ușor și confortabil că nici nu vă veți da seama că l-ați aplicat!

2. Luminozitate și strălucire

Eucerin Hyaluron-Filler 10% Pure Vitamine C Booster

Pentru: ten obosit, îmbătrânire, pigmentare și tonus neuniform al pielii
Ingredientul minune: Vitamina C
Textura: apoasă
Tip de piele: Toate tipurile de piele, în special tenurile pigmentate

De ce avem nevoie de vitamina C?

Vitamina C ajută la combaterea radicalilor liberi precum soarele, prevenind poluarea stresului oxidativ (îmbătrânirea pielii) folosind antioxidanți puternici. Din acest motiv, ar trebui să fie un element fundamental în regimul tuturor, inclusiv al bărbaților. Este posibil să știți deja că este important să mâncăm legume și fructe bogate în vitamina c, deoarece corpul nostru nu îl produce în mod natural. Folosind vitamina C, tenul va obține adevăratele beneficii numai atunci când este aplicată direct pe piele. Dar cum niciun lucru bun nu durează pentru totdeauna, vitamina C este instabilă și își scade potența în timp, așa că este esențial să obținem o formulă care să utilizeze vitamina C proaspăt activată.

Eucerin Hyaluron-Filler 10% Pure Vitamine C Booster este infuzat cu 10% vitamina C pură ce este proaspăt activată pentru o potență maximă, oferind rezultate vizibile în doar 14 zile.

3. Exfoliere

 Jack Black Deep Dive Glycolic Facial Cleanser

Pentru: puncte albe, cicatrici, textura uscată a pielii
Ingredient minune: Acidul glicolic
Textura: cremoasă
Tip de piele: Toate tipurile de piele
Beneficii: Reduce sebumul și netezeste pielea

De ce avem nevoie de acid glicolic?

Dacă aveți tenul cu o textură uscată și căutați un produs care să netezească și să adauge strălucire pielii, folosiți acid glicolic. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de AHA; acidul glicolic ajută pielea să devină netedă și acoperă liniile fine și ridurile. Înlătură celulele pielii moarte și stimulează producția de colagen folosind un amestec de acid solubil în apă, obținut din trestie naturală de zahăr.

O modalitate ușoară de a încorpora acest ingredient anti-îmbătrânire în regimul zilnic este cu produsul de curățare Jack Black Deep Dive, care se poate folosi și ca mască pentru față! Formula combină beneficiile acidului glicolic cu lutul pentru a ajuta la reglarea sebumului și a decolorării porilor. Dacă acest lucru nu este suficient, formula conține și cenușă vulcanică antioxidantă, care adaugă protecție împotriva îmbătrânirii și radicalilor liberi, precum poluarea, fumul de țigară și razele UV.

4. Curățare

 Lab Series Oil Control Clearing Solution

Pentru: puncte negre, acnee, exces de sebum
Ingredient minune: Acid salicilic
Textura: apoasă
Tip de piele: predispusă la acnee, grasă și mixtă
Beneficii: Reduce sebumul și punctele negre

De ce avem nevoie de acid salicilic?

Dacă aveți un ten gras, predispus la acnee sau deteriorat de soare, acidul salicilic va face minuni. Acidul salicilic previne petele, reduce sebumul și elimină punctele negre.

Tonerul Lab Series Oil Control Clearing folosește o combinație de ulei salicilic și alți acizi lactici care purifică pielea și micșorează porii. Acțiunea în două faze a acidului salicilic și a argilei face minuni în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii pentru a netezi tenul și a îndepărta murdăria din pori.

Lasă un comentariu