Glam News Magazine

Toamna este un anotimp magic, cu nuanțe de culori spectaculoase și jocuri de lumină discretă. Este momentul în care natura își ia o pauză și nu ar fi rău ca și tu să te relaxezi și să creezi în interior atmosfera propice. Mai ales că poți să aduci magia toamnei în casă folosind câteva articole uzuale. Cu o investiție minimă, efectul este garantat. Am selectat pentru tine 10 idei de decorațiuni pe care le poți face singur și care să fie în ton cu toamna.

Felinare decorate cu frunze

decorațiuni

Ai nevoie de frunze de mătase sau frunze adevărate, borcane și adeziv. Frunzele de mătase vor dura mai mult. Lipește frunzele de borcan și suprapune-le puțin pentru un aspect natural. Poți folosi diferite surse de iluminare în interior și vei obține felinare deosebite.

Dovleci din material

decorațiuni

Ai în imaginea de mai sus explicațiile necesare pentru a realiza acest tip de decorațiuni. Poți folosi materiale diverse, de culori și mărimi diferite. Le poți coase de mână sau la mașină, nu-ți va lua mult timp să le finalizezi.

Frunze strălucitoare

decorațiuni

Glitter-ul este un element glam care nu putea lipsi dintre propunerile noastre pentru decorațiuni de toamnă. Aplică sclipici din abundență pe frunze și prinde-le apoi cu panglici pentru a le suspenda sau folosește-le ca atare într-un bol. Va atrage cu siguranță privirile.

Pahare pictate

decorațiuni

Frunzele sunt, dacă nu ți-ai dat seama deja, un motiv cheie în decorațiunile pentru toamnă. De această dată este vorba despre frunze pictate. Ai nevoie de pahare, vopsea acrilică și pensulă. Poți adapta culorile. Simplu și de efect!

Suporturi de lumânări

  decorațiuni  decorațiuni decorațiuni  decorațiuni

Aici fiecare își poate exprima creativitatea. Ai mai sus câteva idei, pentru inspirație. Ca sugestie de materiale: crenguțe, boabe de porumb, sfoară, bețe de scorțișoară, frunze.

Bol de frunze

decorațiuni

Ai nevoie de frunze de material, un balon, adeziv. Lipește frunzele de balon, iar când s-au uscat, sparge balonul și îndepărtează resturile lui. Vei obține un bol de frunze pe care îl poți folosi pentru dulciuri sau mici obiecte.

Vaze cu crenguțe 

  decorațiuni  toamnă  decorațiuni

Poți aduce practic natura în casa ta, realizând diferite decorațiuni folosind crenguțe. Între acestea, vazele cu crenguțe de diferite mărimi sunt uşor de realizat și apreciate de toată lumea.

Coronițe

decorațiuni  decorațiuni

Coronițele din frunze și flori în tonurile toamnei sunt decorațiuni atât pentru exterior, cât și pentru interior. Poți jongla cu materialele și culorile folosite.

Ghinde colorate

decorațiuni

Atât de simplu și cu efect maxim. Partea grea este în a procura ghindele, dar merită efortul.

Dovleci sculptați pentru un efect magic

decorațiuni

Dovleacul este un alt element cheie în decorul de toamnă, iar acest tip de decorațiune din dovleac te cucerește de la prima vedere. Ai nevoie de puțină îndemânare în a sculpta în fruct, dar poți folosi un dovleac artificial ca să-l poți păstra mai mult timp. Poți folosi sabloane din hartie pentru modele, iar dacă dorești să-l vopsești, fă-o înainte să începi să tai în el.

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu