Glam News Magazine

Puține companii de turism din România se pot mândri cu o diversitate bogată a unităților de cazare, care să acopere gusturile și cerințele clienților actuali. Ambient Hotels Brașov reușește însă cu cele 7 locații cu servicii și facilități cotate de la 3* la 5*, ce își răsfață oaspeții pe toată perioada anului. Fie că preferați un cadru modern și elegant, fie unul tradițional, unul cu accente medievale sau unul în stil Art Nouveau, Ambient Hotels Brașov oferă răspunsul prin oferta sa.

Hotelul Ambient din Brașov, confort la nivel de 4*Ambient Hotels Brașov

Hotelul Ambient, amplasat ideal în centrul Brașovului, este o locație impunătoare, cu tradiție de peste un deceniu în domeniu. La doar cateva minute de admirabilele monumente istorice, restaurante renumite și magazine cochete, oferă o panoramă incredibilă asupra întregului oraș. Aici confortul spațiilor de cazare este dublat de eleganță și rafinament, iar relaxarea atinge maximul în centrul spa al hotelului, unde clienții se pot bucura de servicii de sauna, hidromasaj, fitness. Într-o atmosferă intimă, restaurantul Ambient pune la dispoziție un meniu cu specialități culinare din bucataria românească și internațională, vinuri de colectie și băuturi fine. Siguranța clienților este o prioritate de asemenea drept pentru care parcarea (gratuită pentru clienți) este monitorizată, fiecare cameră are seif și se pune la dispoziție spațiu pentru păstrarea bagajelor. Între facilități se numără și bar de zi în restaurant și lobby cafe-bar, cu acoperire wireless internet. Spre deliciul oaspeților, cele două lifturi din sticlă oferă de asemenea o panoramă inedită a întregului oraș. Totul face ca șederea aici să fie o experiență de neuitat.

Date Contact:

Hotel Ambient
Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 27, Braşov, România, 500091

Tel :
004-0268-471747, 004-0368-401104, 004-0368-401105
004-0268-470856, 004-0368-401106

Fax:
004-0268-474210

[email protected]
www.hotelambient.ro

www.facebook.com/HotelAmbient
https://www.instagram.com/hotel_ambient_brasov/

Pensiunea Ambient, un respiro de 3*

Ambient Hotels Brașov

Pensiunea Ambient oferă de asemenea confort și rafinament, dar la un nivel mai intim. Recepția, salonul de mic dejun, barul și spațiile de cazare sunt ingredientele unui sejur confortabil, într-o ambianță modernă și ospitalieră. Pensiunea Amblient dispune de încălzire centrală, sistem electronic de avertizare a incendiilor, sistem electronic de supraveghere a spațiilor publice ( CCTV ), salon de servire a micului dejun, bar de zi și salon de mic dejun, spălătorie și călcătorie, seif, serviciu rent a car, birou turism si excursii. Designul clasic este îmbinat cu tehnologia modernă pentru o experiență revigorantă în frumosul Brașov.

Date Contact:

Pensiune Ambient
Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 62B, Braşov, România, 500091

Tel : 004-0268-547171, 004-0368-405522, 004-0368-405523
Fax: 004-0268-547191

[email protected]
www.pensiuneambient.ro

www.facebook.com/PensiuneAmbient
https://www.instagram.com/pensiunea_ambient_brasov/

Residence Ambient, locație primitoare în centrul vechi al Brașovului

Ambient Hotels Brașov

Residence Ambient, situată într-o clădire de epocă, la câțiva pași de punctele de atracție turistice consacrate ale orașului, este o plăcută combinație de decor și elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, în proporțiile potrivite pentru deconectare. Oferă servicii cu facilități de 3 stele pentru o ședere reușită. Unitatea este compusa din 17 camere duble și 8 apartamente (dormitor și living room), bucătarie comună dotată complet pentru uzul oaspeților și un salon comun de mic dejun, cu o vedere superbă către Tâmpa. Toate camerele sunt pentru nefumatori la fel ca și salonul de mic dejun, precum și  bucătăria. Începând cu anul 2016, Residence Ambient are recepție permanentă și pentru că siguranța este de maximă importanță atunci când vorbim despre confort, unitatea este supravegheată electronic în permanență. Se adaugă de asemenea seviciu disponibil de rent a car, birou turism și excursii și acces la programul Ambient Exclusive.

Date Contact:

Residence Ambient
Str. Castanilor Nr.3, Braşov, România, 500087

Tel: +4-0771-796069

Fax: +4-0368-006039

[email protected]
www.residenceambient.ro

www.facebook.com/ResidenceAmbient
https://www.instagram.com/residence_ambient_brasov/

Vila Ambient, o locație pentru relaxare de 5*

Ambient Hotels Brașov

Localizată ideal în comuna Cristian, zonă liniștită la 9 km de Brasov, cu o vedere încântătoare către munții Bucegi, vila de lux, cuprinzând 2 etaje, 6 dormitoare, 8 băi si încăperi anexe totalizând 11 camere, oferă răsfăț pentru grupuri de până la 12 persoane. La parter se află sala de petrecere/de mese/de dans, șemineu, TV, DVD, piscină, saună, jacuzzi, bucătarie echipată complet. La etajul întăi, exista zona special amenajată pentru tenis de masă, biliard, bar, TV. Toate dormitoarele au LCD TV și paturi kingsize pentru desfătare completă. Locația beneficiază și de gradină, foișor, grătar, loc de joacă pentru copii, pentru ca oaspeții să găsească cel mai bun prilej să se bucure de natură.

Date Contact:
Vila Ambient 5*
Str. Grivitei Nr.9, Cristian, Braşov, România, 507055

Tel:
004-0771-715020

Fax:
004-0368-001033

[email protected]
www.vilaambient.ro

www.facebook.com/VilaAmbient
https://www.instagram.com/vila_ambient_cristian/

Conacul Ambient – o moșie cu iz de veșnicie

Ambient Hotels Brașov

Situat în Cristian, la 12 km de Brașov, Conacul Ambient își invită oaspeții într-un tărâm de poveste, cu catifele, scaune pictate, mese și bufete ca-n vremurile străvechi, orologii și potire de licori înmiresmate. Totul la un nivel clasat de 5 stele. Are 9 minunate camere (duble), încă 5 camere și mai spațioase (executive), 7 studiouri și un apartament. Se adaugă Aristocrata, o căsuță dichisită și luminoasă, unde vă puteți bucura de zile și nopti  împărătești. Restaurantul tradițional cu preparate grill și din bucătăria locală și numeroasele colțisoare amenajate pentru parcare, pentru copii, pentru sporturi (mini fotbal, baschet, hadbal, volei, badminton), pentru jocuri (snooker, billiard, tenis de masa) și nu în ultimul rând piscina încălzită cu saună și Jacuzzi completează oferta pentru exigențele călătorului modern.

Date Contact:

Conacul Ambient
Grivitei 5, Cristian, Braşov, România, 507055

Tel : 004-0732-200900
Fax: 004-0368-001033

[email protected]
www.conaculambient.ro

www.facebook.com/ConaculAmbient
https://www.instagram.com/conacul_ambient_cristian/

Resort Ambient – căldura de Acasă, la nivel de 5*

Ambient Hotels Brașov

17 camere își așteaptă oaspeții, ferchezuite cu așternuturi dalbe împodobite cu broderii iscusite și frumoase motive florale săsești, ce se aștern cuminți pe lemnul dulce al pieselor de mobilier. Resort Amblient este situat tot în localitatea Cristian, unde liniștea trecutului a rămas netulburată de tumultul contemporanului. Resortul cuprinde de asemenea un salon cu capacitate de 200 de persoane, trei baruri, o minunată terasă exterioară cu 50 locuri, barul rustic la care se alatură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la țară, unde se pot servi preparate la ceaun și alte bunătățuri, piscină interioară și exterioară, atât pentru adulti, cât și pentru copii, sală de biliard și tenis de masă, sauna uscată, salon de masaj și parcare gratuită. Vedeta este însă cochetul foișor de ceremonii, care se dezvăluie timid, la capătul unei poteci cu chip de podeț, asemeni unei perle ascunse. Este o locație excelentă pentru relaxare și un bun punct de pornire pentru minunățiile din jur: cetatea Râșnov (6km), castelul Bran (25 km), Prejmer (25 km), Poiana Brașov (15km).

Date Contact:

Resort Ambient
Morii 23, Cristian, Braşov, România, 507055

Tel : 004-0732-700300
Fax: 004-0368-808081

[email protected]
www.resortambient.ro

www.facebook.com/ResortAmbient
https://www.instagram.com/resort_ambient_cristian/

Residence Central Annapolis, autentic stil Art Nouveau pentru turistul modern

O clădire cu istorie care a reușit să-ți păstreze identitatea și înfățișarea, în ciuda celor două războaie mondiale și perioadei comunismului prin care a trecut, găzduiește astăzi Residence Central Annapolis, o unitate de cazare plină de farmec și în pas cu cerințele turistului de azi, cotată la nivel de 3 stele. Construită în 1907 într-un autentic stil Art Nouveau, vila pune la dispoziție 24 de camere cu facilități moderne, recepție permanentă, serviciu de spălătorie / călcătorie, seif la recepție și în camere, sală conferințe cu o capacitate de 25 locuri, salon mic dejun. Autenticitatea clădirii este dată de numeroase elemente prețioase precum parchetul fabricat manual din lemn de stejar, sobele făcute manual de cei mai mari producători de sobe ai vremii – fraţii Schmidt, mozaicul din băi și de pe culoarele imobilului, uşile fabricate din brad, candelabrele sau lămpile folosite de familia Teusch, obiectele de mobilier sau de decorațiune  interioară care au aparținut acestei familii renumite din Brașov, decorațiunile în formă de scoică, lotus, grilajele prezentând păsări de pe fațada imobilului, ca și cele 4 busturi ale membrilor familiei Teusch. Residence Central Annapolis este o bijuterie pusă la dispoziția oaspeților de pretutindeni.

Date Contact:

Residence Central Annapolis
G. baritiu 18, Braşov, România, 500025

Tel : 004-0755-058888
Fax: 004-0368-001008

[email protected]
www.residencecentral.ro

www.facebook.com/ResidenceCentral
https://www.instagram.com/residence.annapolis/

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, partenerii noștri de la Ambient Hotels Brașov vă oferă un sejur de două nopți la Pensiunea Ambient. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

În ce localități se poziționează unitățile hoteliere Ambient ?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 12.12.2021 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

312 comentarii

Comentariile sunt dezactivate