Glam News Magazine

Formula tinereții fără bătrânețe rămâne de ordinul basmelor. Însă există în realitate formule care să prelungească tinerețea pielii, oferindu-i ingredientele necesare pentru a lupta împotriva efectelor timpului. Astăzi ne vom opri asupra cremelor anti-aging pentru tenul femeilor și, fără a face un top al preferințelor sau eficienței, vă prezentăm 10 dintre cele mai bune creme cu efect anti-îmbătrânire de pe piața românească. Mai trebuie menționat că produsele anti-aging sunt destinate persoanelor cu vârste de +25 și au rol esențial în prevenția apariției ridurilor. Nu uitați că pentru efect optim, trebuie să includeți crema anti-aging în rutina zilnică de îngrijire a tenului, în prealabil curațat ca la carte și bineînțeles trebuie acordat un interes egal hidratării din interior, prin consumul suficient de lichide.

LA PRAIRIE Anti-Aging Day Cream SPF 30

anti-aging

Această cremă protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature datorită sistemului său multi-acțiune care acționează la nivelul celular, exact acolo unde începe îmbătrânirea. Este parte din ceea ce scrie în prospect. Aflați însă că practic se absoarbe foarte bine și hidratează pielea, oferind în același timp protecție ridicată împotriva razelor UV. În plus miroase frumos, dacă vă interesează acest aspect.

Cremă anti-aging hidratantă de zi pentru femei Hera Medical Cosmetice BIO, SPF 50

anti-aging

Protecție SPF 50 UVA|UVB cu spectru larg; protecție minerală, non-chimică, pur fizică; hidratare de lungă durată – astfel s-ar rezuma beneficiile pe care le aduce această cremă. Mai mult chiar formula bogată în anti-oxidanți, vitamine și ingrediente anti-aging redau elasticitatea și fermitatea pielii, conferindu-i o strălucire naturală.

LANCOME Génifique Nutrics

anti-aging

LANCOME Génifique Nutrics face minuni pentru pielea uscată. Hrănește pielea din abundență, complexul de ingrediente active din componența sa favorizând producția de proteine. Rezultatul este o piele mai tânără și fermă.

Skincode Exclusive – Crema Celulara Anti-Aging

anti-aging

Reprezintă inovația Laboratoarelor Skincode Elveția în lupta cu timpulși are la bază Dermaxyl ™, un ingredient de ultima generațiecare stimulează schimburilor dintre celule. Formula sa este completată de Complexul ACR (Active Cellular Regenerating Complex), obținut din vitamine, săruri minerale, proteine, agenți de hidratare, aminoacizi și Aloe Vera, ce favorizează regenerarea țesuturilor, crescând numărul de celule reînnoite.

Estee Lauder, Revitalizing Supreme Global Anti-aging Cream

anti-aging

Este fină, oferă hidratare și luminozitate, reducând în mod vizibil semnele de îmbătrânire. Folosiți cu încredere și dimineața, și seara.

COLLISTAR CREMA BIORIVITALIZZANTE VISO

anti-aging

Această cremă conține ingrediente active se stimulează producția de colagen și de acid hialuronic necesare în combaterea îmbătrânirii tenului. Iar vestea cu adevărat bună este că ambalajul conține un aparat de masaj facial, pentru ca răsfățul să fie complet.

ELIZABETH ARDEN PREVAGE ANTI-AGING MOISTURE CREAM SPF30 

anti-aging

Tehnologia Idebenone este secretul acestei creme care oferă atât protecție UV, cât și hidratare, lăsând pielea catifelată și luminoasă. Ajută în prevenirea apariției ridurilor și dă tenului fermitatea de care are nevoie pentru a arăta tânăr.

Vichy Slow Âge

anti-aging

Crema are SPF 30 și eticheta calității în domeniul îngrijirii pielii datorită mărcii. Poate fi folosită pe orice tip de ten, aducându-i în ajutor un conținut ridicat de substanțe active și minerale regenerative.

Crema de zi Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel for Combination/Oily Skin

anti-aging

Este o formulă hidratantă de zi cu zi, fără ulei, care ajută pielea să arate mai tânără, mai mult timp. Produsul este creat de medici dermatologi și supus testelor alergenice. Este un punct forte pentru această cremă.

ORIGINS Plantscription SPF 25 Power Anti-Aging Oil Free Cream
anti-aging

O formulă oil-free, destinată în special tenurilor mixte și grase, ajută producția naturală de elastină a pielii pentru un ten întinerit. Ofera de asemenea protectie UV, pentru a preveni accentuarea semnelor de îmbătrânire.

 

Lasă un comentariu