Glam News Magazine

A fi la modă nu se rezumă la a avea o ținută în trend. Accesoriile sunt la fel de importante pentru o apariție în tedințele momentului. Până și cele pentru păr. Orice detaliu contează, astfel încât ține cont de sugestiile designerilor ca să alegi accesorii pentru păr la modă. Te vor ajuta să te simți mai încrezătoare.

Clipsuri oversized

Mărimea contează, după cum arată designerii în ceea ce privește accesoriile în general. La capitolul clipsuri, sunt de dorit cele oversized, indiferent de model. Și dacă nu ai pentru un clips de marcă, poți opta pentru variante mult mai ieftine, dar de efect.

Bentițe

De la groase à la Prada până la modelele sport à la Christian Dior și Fila, bentițele au revenit la modă, așa că o să-ți pară rău că le-ai desconsiderat și aruncat fără regrete acum câțiva ani. Nu-i nimic, opțiunile în ceea ce privește bentițele sunt bogate pentru sezonul primăvară/vară 2019 și ai de unde alege.

Agrafe de păr colorate

Pentru puțin mai multă culoare, dar în proporții totuși discrete, propunerea vine sub formă de agrafe de păr. Ideea e că trebuie să folosiți mai multe deodată, ca să vă aliniați tendințelor.

Accesorii cu perle

Nu mai trebuie să asociezi perlele cu ziua nunții sau cu evenimente deosebite. Ele sunt anul acesta o opțiune de zi cu zi și se regăsesc și în accesorii. Nu te teme să le folosești.

Eșarfe de mătase

Este varianta mea preferată la accesorii de păr, pentru că eșarfele în păr arată șic. Fie că prind părul la spate, fie că sunt folosite la cocuri sau prinse deasupra capului, dau o notă șic, chiar elegantă în anumite ținute. Dolce&Gabbana se numără printre casele de modă care au lansat această tendință.

Accesorii aurite

Aduc un strop prețios de glam în orice apariție, așa că nu puteau lipsi din listă. Un pic de strălucire în plus nu strică niciodată, după cum ne exemplifică Versace.

Turbane

Sunt probabil cele mai practice accesorii de păr. Întretăite sau cu nod în față, turbanele reprezintă un accesoriu la care probabil nu te-ai fi gândit să fie ales de designeri pentru anul 2019. Dacă se potrivește cu stilul tău, nu trebuie să mai stai la îndoială.

Funde

Sunt acesorii de păr clasice, dar șic. Mici sau mari, subțiri sau groase, fundele sunt acceptate în toate dimensiunile și culorile. Pot da un aer tineresc, la fel cum pot oferi o eleganță matură în funcție de coafură și ținută.

 

Foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu