Glam News Magazine

Anul 2019 a fost unul cu foarte multe lansări de parfumuri și este foarte greu să alcătuiesc o listă scurtă cu cele mai bune – pur și simplu sunt foarte multe de luat în considerare!

Deci care au fost cele mai importante lansări și care au fost tendințele? Ei bine, pentru mine, 2019 a fost un an plin de varietate. Am văzut parfumuri noi și interesante de la branduri uriașe precum YSL – parfumuri care străbat barierele de gen. Am văzut, de asemenea, contraste surprinzătoare, aspecte intrigante pe teme clasice și multe altele. Dar cumva trebuie să ne descurcăm, așa că iată opt dintre parfumurile mele preferate din 2019!

1. Guerlain Mon Guerlain Intense

Guerlain Mon Guerlain Intense

Mon Guerlain este un parfum fantastic – un val învăluitor de mătase parfumată cu caramel, lavandă și mosc. Este un gourmand clasic, ceea ce îl face foarte ușor de purtat. În 2019, GUERLAIN a continuat povestea Mon Guerlain cu Mon Guerlain Intense, o versiune mai bogată și mai decadentă, care a transformat originalul de la un simplu gourmand la un gourmand „fără bariere”. Versiunea Intense se deschide cu o fațetă pronunțată de vișine, ce îmbracă inima de lavandă și zahăr într-un luciu strălucitor, înainte de a se topi într-o pătură de chihlimbar. Este uimitor de frumos și un exemplu excelent de lucrare modernă a lui GUERLAIN.

2. L’Eau d’Issey Rose & Rose

issey miyake rose

Chiar dacă parfumul Issey Miyake Rose & Rose păstreză anumite note clasice feminine ale mărcii, urmează o cale olfactivă total diferită. În loc de flori curate și abstracte în bază, Eau d’Issey Rose & Rose prezintă o abundență de trandafiri. Construit pe un amestec de esență de trandafir bulgăresc și trandafir de Damasc, Rose & Rose este extrem de fructat și dulce, cu note delicioase de zmeură și osmanthus ce plutesc pe mosc. Rezultatul este un trandafir delicat și elegant, care surprinde.

3. YSL Libre

YSL Libre

Libre este un adevărat blockbuster pentru YSL și nu dezamăgește. Inspirânduse din moda clasică androgină a casei, Libre este o contopire interesantă de lavandă (folosită în parfumurile masculine) și floare de portocal (folosită în parfumurile feminine) pe o bază orientală de vanilie și lemn. Libre este precum un foc ce arde toate regulile parfumeriei. Este un parfum interesant, într-adevăr!

4. Bvlgari Man Wood Neroli

Bvlgari Man Wood Neroli

Unul dintre parfumurile masculine care s-au remarcat în 2019 a fost BVLGARI Man Wood Neroli. O îmbinare de neroli și note de lemn, Wood Neroli este un amestec perfect care se simte foarte confortabil; aproape te face să uiți că îl porți. Wood Neroli este mirosul unui bărbat chipeș care nu trebuie să se străduiască, doar arată și miroase bine; atât! Este parfumul perfect pentru viața de zi cu zi și adaugă un plus extraordinar garderobei de parfumuri.

5. Miller Harris Dance Amongst the Lace

Miller Harris Dance Amongst the Lace

Mereu mă bucur de creațiile lui Miller Harris. Se simte cu adevărat că spun întotdeauna povești cu parfumurile lor, iar în colecția Forage, povestea are loc în micile porțiuni ascunse de natură în spațiile urbane. Dance Amongst the Lace este cea mai recentă creație și se inspiră din dantela reginei Anne. Acest parfum mi-a atras atenția deoarece prezintă o răsucire neconvențională asupra clasicului fougere, unde notele de mentă și geraniu adaugă o răcoare translucidă, care este perfectă în zilele toride de vară.

6. Guerlain Aqua Allegoria Ginger PiccanteGuerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante

Un alt parfum perfect pentru vară este Ginger Piccante, una dintre edițiile GUERLAIN Aqua Allegoria pentru anul 2019. În vârf, Ginger Piccante are ghimbir (în mod surprinzător) și un ghimbir destul de ascuțit, lipicios și zgomotos. Ardeiul, trandafirul și cuișoarele se alătură ghimbirului pentru a duce acest parfum picant în teritorii mai calde, în timp ce lemnul de cedru și moscul, netezesc toată compoziția. Ca și în cazul tuturor parfumurilor din colecția Aqua Allegorias de la GUERLAIN, Ginger Piccante este un simplu “pick-me-up” conceput pentru a te face să zâmbești – și asta este exact ceea ce face!

7. Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

În acest moment, simt că am mirosit toate parfumurile posibile cu tuberoză. Ce n-am mirosit sau ar trebui să spun „nu mirosisem” a fost o tuberoză fructă cu coacăze negre – asta a fost până când am ajuns la Tubereuse Mystique. Această ultimă compoziție a liniei Splendida de la BVLGARI este o tuberoză fructată, susținută de boabele de coacăze negre și davana. Este într-adevăr un parfum foarte distractiv și pot spune cu ușurință că este unul dintre cele mai bune parfumuri (și cu siguranță cea mai bună tuberoză) lansate în anul 2019.

8. Comme des Garcons Copper 

Comme des Garcons Copper

În cele din urmă, terminăm cu un parfum abia lansat în decembrie 2019: Copper de la Comme des Garcons. Ca și în cazul tuturor parfumurilor CDG, Copper este un amestec plin de contraste neașteptate. Prospețimea ierbii tăiate și a galbanului se contopesc cu asprimea chihlimbarului și a smirnei. Este un parfum care vă lasă complet în ceață – este cald, este rece, este verde, este roșu? Cine știe? Tot ce pot spune este faptul că este foarte Comme des Garcons și incredibil de interesant de purtat!

Lasă un comentariu