Glam News Magazine

În beauty, ca și în fashion, trendurile revin la o anumită perioadă de timp, împrospătate cu ceva nou. Această ciclicitate ne oferă însă avantajul de a reveni la un trend pe care l-am iubit și la care a trebuit să renunțăm din cauza unor tendințe noi. Este o nouă ocazie de a străluci. Tu la care dintre următoarele trenduri de beauty ale anilor ‘90 revii anul acesta?

Eyeliner negru simplu

În general, trendurile de beauty ale anilor ‘90 au fost destul de subtile. Eyelinerul negru folosit simplu, cu mascara, are un efect atât de dramatic încât a fost un trend care a tot revenit și la care vom putea recurge și anul acesta. Simplu și de efect! Ce poate fi în neregulă cu asta?

Fardul albastru pentru ochi

Aceasta a fost unul dintre cele mai populare trenduri de beauty ale anilor ‘90 și a revenit în forță. Îl regăsiți în multe dintre paletele de fard pentru ochi și nu trebuie să vă sfiiți să îl folosiți. Dacă este suficient de bun pentru podiumurile de prezentare, este clar de folosit.

Contur pronunțat al buzelor

Pamela Anderson și Madonna au făcut din acest trend unul celebru în anii ‘90, iar noile embleme în beauty îl fac să fie la fel de îndrăzneț. Alegeți un creion de buze în nuanță mai închisă decât rujul sau luciul și veți obține mai mult volum pentr buze și un look senzual.

Glitter-ul

Machiajul cu sclipici nu a fost inventat recent, chiar dacă pare un trend actual. Glitter-ul a fost în tendințe în anii ‘90 și pentru că arată atât de bine, a revenit și nu ne putem sătura de el. Îl puteți folosi cu încredere și anul acesta pentru mai multp strălucire. Și la propriu, și la figurat.

Ruj nude

Look-ul natural este ceva specific anilor ‘90. Însemna economie de timp, bani și de probelme cu tenul. Acum folosim produse diverse pentru a crea un look natural și investim în calitate pentru cele mai bune efecte. Rujul în nuanțe nude nu poate lipsi dintr-o trusă de make-up.

Super-smokey eyes

Machiajul smokey eyes intens a fost un trend lansat în anii ‘90, asortat gecilor de piele și atitudinii rebele. El a reapărut pe podiumurile de prezentare ceea ce îl îndreptățește să intre în rutina de înfrumusețare din 2020.

Nuanțe închise de ruj

Machiajul smokey eyes intens mergea mână-n mână cu un ruj în nuanță închisă, iar acum revin împreună sau/și separat în trend. Rujul în nuanțe închise este mai greu de aplicat, astfel că vă recomand să conturați buzele înainte cu un creion.

Lasă un comentariu