Glam News Magazine

1. Creează un decor pentru living care “cântâ” despre primavară și folosește o vopsea lavabilă în nuanțe puternice inspirate din lumea citricelor. Adaugă si câteva obiecte decorative, pernuțe și covorașe cu grafisme îndraznețe – care nu trebuie neaparat sa fie scumpe! – și uite așa vei obține un ambient frumos, colorat, cald în care te poți bucura alături de o limonadă de acest anotimp minunat!

2. Texturile florale în nuanțe primăvăratice s-ar putea să fie exact ceea ce are nevoie tablia patului din dormitorul tau! Dacă mai adaugi deasupra ei și câteva rame foto decorate cu hartie colorata cu model în interior, îți vei completa perfect schema de culori în această încapere.

3. Rozetele de tavan aplicate vertical pe perete sunt un adevărat deliciu! Vopsite în tonuri primăvăratice, aceste minunate decorațiuni pot aduce un plus de stil și eleganță livingului tău.

4. O cutie de vopsea lavabilă de interior poate face minuni atunci când vrei sa redecorezi fără să depui foarte mult efort sau să faci o investiție prea mare! Folosește nuanta preferată din paleta de culori a primăverii și creează un perete de accent sau vopsește întreaga încapere chiar. Ideal ar fi să alegi culoarea vopselei în funcție de accesorii și  decorațiuni, căci este mai simplu așa decât invers…

5. Iată o idee superbă de amenajare interioară care pur si simplu debordează de… primăvară! Combinația de tonuri de verde și bejuri delicate, alături de texturile fine în dungi, inspiră o nesfârșită eleganță și creează un ambient în care te poți relaxa în orice moment al zilei.

6. Uneori, tot ce trebuie să faci ca să dai un aer proaspăt unei încaperi este pur și simplu… să vopsești tâmplăria! Un strat nou de lac pentru lemn pe cadrele ferestrelor poate fi exact ce-ți lipșeste ca să aduci primavara în casa ta. Și poate câteva falduri romane în nuanțe pastelate ca să completezi elegant decorul…

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu