Glam News Magazine

Petrecem mult timp gândindu-ne la ce haine vrem să purtăm la lucru, știind că ceea ce purtăm spune multe despre persoana care suntem sau vrem să fim. Același lucru ar trebui să se aplice și alegerilor noastre în materie de parfumuri și ar trebui să ne gândim la parfum ca și accesoriu final în ținuta noastră. Un parfum bine ales poate spune multe despre tine, indiferent dacă vrei să transmiți un sentiment de autoritate sau ai nevoie de ceva mai casual; aceast articol te va ajuta să îl alegi pe cel perfect.

1. Dacă nu ești sigur ce vrei să porți

Thierry Mugler Alien Man

Alien Man este parfumul meu masculin pentru „Nu sunt sigur ce să port la serviciu”. Este ceea ce port când vreau ceva subtil care să nu atragă prea multă atenția, dar, în același timp, să nu mă facă să miros … plictisitor. Thierry Mugler Alien Man este un parfum contemporan care îmbină pielea cu Osmanthus și mărar sărat. Rezultatul este o piele răcoritoare, cu o senzație dinamică. Funcționează perfect atât în situații casual, cât și în situații smart.

2. Pentru zilele de luni

Cartier Carat

Dacă lunea preferi să fii oriunde numai la locul de muncă nu, atunci Cartier Carat poate fi parfumul perfect pentru tine; este unul dintre parfumurile care reușesc întotdeauna să-ți pună un zâmbet pe față. Carat este un curcubeu floral care surprinde strălucirea prismatică a unui diamant. Cu șapte note florale amestecate pentru a reprezenta spectrul de culori, Carat este un buchet abstract care este dulce, proaspăt, spumant și pudrat. Miroase a tulpini verzi și a petale roz, iar celelalte culori ale curcubeului sunt reprezentate de lumina care lovește o picătură sticloasă de rouă ce se sprijină ușor pe vârful unei petale. Nu vei fi niciodată posomorât lunea purtând Carat, ai încredere în mine.

3. Dacă ai o întâlnire importantă

Miller Harris Feuilles de Tabac

Uneori vrei să miroși smart. Poate ai un interviu sau poate o întâlnire importantă sau o cină sofisticată. Indiferent ce imagine vrei să arăți, Miller Harris Feuilles de Tabac va adăuga ceva extra. Este un parfum bogat în tutun și intens, cu o notă picantă. Miroase precum cele mai bune after-shave-uri ale tatălui tău, dar mult mai cool. Pune-ți cel mai bun costum, pantofii cei mai eleganți și trei pufuri din Feuilles de Tabac și îți garantez că te vei simți stăpân pe situație toată ziua.

4. Pentru zilele mai casual

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Nu toată lumea are o slujbă de birou. Mai mulți dintre noi acum lucrează de acasă și, prin urmare, ținuta noastră de lucru poate fi adesea ceva mai casual. Acest lucru înseamnă că putem fi un pic mai relaxați și cu alegerile noastre de parfum. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc, de exemplu este un parfum floral delicat și intim care se simte atât nou, cât și clasic. Poartă-l cu un tricou, blugi și o pereche de Converse și nu vei da greși.

5. Dacă vrei să impresionezi

Prada Infusion d’Iris

Una dintre cele mai cochete femei pe care le-am cunoscut purta Prada Infusion d’Iris. Ne-am întâlnit pentru o colaborare, iar ea a sosit îmbrăcată din cap până în picioare în ceea ce pot presupune doar că a fost Chanel – ei bine, din punct de vedere tehnic,  Infusion d’Iris a sosit primul. Oricum, frumoasa pelerină de iris pudrat, a adăugat o notă și mai elegantă și mai luxoasă stilului ei deja sofisticat și m-am gândit „Trebuie să iau neapărat o sticlă din asta”. Poartă Prada Infusion d’Iris dacă dorești să fii cea mai plăcută și fabuloasă persoană de la locul de muncă.

Lasă un comentariu