Glam News Magazine

Combinatiile de alb si negru nu se demodeaza niciodata! Iar cea mai buna metoda de a invoca trecutul este aceea de a pastra totul cat mai simplu cu putinta, aerisit si confortabil. Si stim cu certitudine ca printre voi se afla multi adepti ai stilului minimalist care include, printre altele, si aceasta schema de non-culori.

O schema de culori acromatice – de la alb la negru – poate avea, de asemenea, diverse variatiuni prin adaugarea unui mic accent rosu, galben sau albastru la nuantele neutre . Lucru foarte usor de realizat prin informarea furnizorului de vopsea de interior despre faptul ca va doriti sa utilizati o asemenea combinatie de culori.

Amenajarile interioare in alb si negru confera un aer sic, sofisticat caminului vostru, sunt rezistente in fata trecerii timpului si deschise catre accentele de culoare. Dungile sau modelele cadrilate, peretii albi, naproanele si rafturile pentru carti, toate pot contrasta cu canapele, covoare sau lampi negre.

Aceasta paleta de contraste puternice poate trece de la negru la alb, facand ca o culoare sa o domine pe cealalta, creand astfel o dimensiune estetica ce va poate schimba foarte usor starea de spirit. Pentru unii, alb si negru poate insemna absenta culorii, in timp ce pentru altii acestea pot fi pur si simplu culorile dominante.

Iata mai jos 8 idei de amenajari interioare in alb si negru din care va puteti inspira in propriul camin…

Sursa foto: Designbuildideas.eu

Lasă un comentariu