Glam News Magazine

Iubește-l sau urăște-l, puterea Instagramului nu poate fi negată. Platforma a devenit o forță masivă în stabilirea tendințelor a ceea ce facem și cumpărăm. Sigur, există multe viziuni false asupra lumii prea șlefuite și nu mă face să încep să vorbesc despre “influenceri”, dar ceea ce admir la Instagram este că a devenit un mod cu adevărat fantastic de a promova parfumul.

Traducerea parfumului într-un mediu vizual poate fi cu adevărat eficient și poate lua ceva atât de intangibil și să îl facă real. Unele mărci de parfumuri sunt cu adevărat abile în a-și promova parfumurile, creând imagini cu totul unice, care sunt distractive și incitante. Iată cinci branduri de parfumuri care cred că fac senzație pe instagram.

5. Atelier Cologne

Atelier Cologne are una dintre cele mai distractive pagini de instagram. Toate postările lor sunt puternice și colorate, cu imagini care captează într-adevăr vibrația parfumurilor lor. Navigarea pe contul lor este la fel ca și când ai păși într-un butic Atelier Cologne, unde valurile de culoare parfumate îți răsfață simțurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atelier Cologne (@ateliercologne)

4. Jean Paul Gaultier

Poate sunt subiectiv deoarece iubesc parfumul Le Male, dar valul de marinari de pe feedul de Instagram al lui Jean Paul Gaultier mă face să zâmbesc. Da, acesta este din punct de vedere tehnic un cont de modă, dar parfumul are o apariție regulată și cred că obțineți un sentiment foarte puternic al lumii Gaultier din acest feed. Ce îmi place cel mai mult? Diversitatea. În postările despre parfum, Gaultier prezintă toate tipurile de oameni – oameni de diferite rase, sexualități și identități de gen. Da, pot face întotdeauna mai mult, dar fac mult mai mult decât alte mărci care, să recunoaștem, nu fac nimic.

3. Papillon Artisan Perfumes 

Nu există feed-uri parfumate mai autentice decât parfumurile Papillon Artisan. Administrat de parfumierul Papillon, Liz Moores *, contul vă transpune în lumea ei, care este plină de păduri, animale (câini, pisici, păsări, șerpi …), familia ei și, bineînțeles, colecția ei fantastică de arome. Liz este întotdeauna ea însăși și ne oferă o idee despre cum este să fii un parfumier independent care trăiește în inima unei păduri britanice. O nouă postare de la Papillon este întotdeauna o bucurie și abia aștept să văd mai multe din feed-ul Papillon de-a lungul anilor următori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @papillon_artisan_perfumes

2. Maison Crivelli 

Contul  Maison Crivelli este absolut perfect! Nu mă descurc cu atâta frumusețe! Acesta este un brand care înțelege importanța esteticii, dar are și substanța olfactivă care o susține. Totul arată și miroase fantastic, iar fluxul lor de Instagram nu face excepție. Cu imagini uimitoare din această lume și inspirate de parfumurile lor, aproape că se simte mirosul doar prin derulare. Dar nu doar imaginile sunt cele care stârnesc, brandul își folosește, de asemenea, poveștile pentru a educa lumea despre ingredientele parfumurilor și inspirațiile din spatele parfumului lor. Sunt cu adevărat pasionat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maison Crivelli (@maisoncrivelli)

1. Juliette Has a Gun 

Juliette este mama instagramului. Știe ce vrea și postează fără teamă. Ce îmi place la contul de Instagram Juliette Has a Gun este că reușește să fie obraznic, fără a fi obscen (deși se apropie …). Poți, de asemenea, să îți dai seama cu adevărat despre ce vrea brandul să vorbească atunci când parcurgi postările – creează impresia unei femei care face ceea ce vrea, poartă ceea ce vrea și nu o interesează părerea celorlați. Meme-urile vesele sunt asociate cu fotografii promoționale frumoase ale parfumurilor mărcii și, împreună, creează o prezență online distinctă „Juliette”. Este feedul meu preferat de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliette has a gun (@juliettehasagun)

 

Lasă un comentariu