Glam News Magazine

Există unele mărci care au o estetică olfactivă coezivă – noi numim acest lucru ca fiind un „stil al casei”. Prada îl are, datorită temei sale strălucitoare plină de iris la baza majorității parfumurilor. Hermès îl avea când Jean-Claude Ellena era la cârma brandului, și tot ce a creat se simțea ca o pictură minerală, desenată cu accente delicate (stilul lui Nagel se simte mai divers). CHANEL îl are și el, cu florile, aldehidele și claritatea execuției. Narciso Rodriguez pe de altă parte, are un stil al casei oarecum mai subtil și se bazează pe o notă cheie, care se găsește neclară în genurile chypre, lemnoase, florale și multe altele: nota de mosc.

Am văzut multe parfumuri de la Narciso, alimentate cu mosc, fiecare folosind ingredientele pentru a crea un simț distinct al culorii – de obicei o culoare neutră. Ultima lor creație, Musc Noir, nu face excepție. Din punct de vedere tehnic, este un flanc al parfumului lor emblematic For Her (un chypre moscat și roz), cu toate acestea, se simte puțin mai îndepărtat de original. Musc Noir a fost creat de parfumierul Givaudan Sonia Constant și este văzut ca un eseu ce sărbătorește partea mai întuneacă a moscului din For Her, în timp ce Pure Musc, care a fost lansat în 2019 sărbătorește latura mai luminoasă.

Note:

Vârf: prune suculente

Inimă: Heliotrop și mosc

Bază: acorduri de piele întoarsa

Cum miroase?

Musc Noir se deschide cu o notă moale de fructe violet. Nu se simte deosebit de suculent, ci mai degrabă mai soft și mai puțin concentrat, accentuat de un acord delicat de condimente, unde nota dominantă este cea de chimen. Se simte imediat intim și sexy, mirosind a pielea goală – este delicat, plin de flori albe, lăptoase, împrăștiate în mosc.

În timp ce Narciso insistă că acest parfum este unul moscat, pentru mine pare a fi unul de piele, deoarece acordul de piele întorsă este cel mai proeminent. Acest acord evocă pielea neagră, elegantă și strălucitoare, într-un mod foarte asemănător cu Dzing de la L’Artisan Parfumeur! Aceasta este o jachetă de piele neagră sau poate este un ham de piele. Voi lăsa asta la latitudinea ta. Poate că această impresie de piele nu este la fel de dură ca Dzing, dar se simte cu siguranță adiacentă și poziționează ferm Musc Noir în mintea mea ca un parfum de piele accentuat de mosc animalic.

Dar cum rămâne cu moscul în sine? Ei bine, se simte animalic și moale, cu o textură de pluș. Există și un element floral și o notă de pudră. Deși este posibil să nu fie cel mai fiabil mosc din lume, cu siguranță se remarcă printre contemporanii săi tradiționali. Musc Noir este cu adevărat frumos și surprinzător pentru o astfel de lansare mainstream, care nu se teme să prezinte fațetele mai animalice ale moscului. OK, sigur, nu este un mosc distinct sau ciudat, dar are un miros mult mai intim decât oricare alt parfum cu mosc de designer care îmi vine în minte. Ceea ce face Musc Noir atât de unic este faptul că prezintă un mosc senzual, într-un mod elegant. Este incontestabil șic și, spre deosebire de atât de multe parfumuri care promit sex și livrează, ei bine, orice altceva, Musc Noir îndrăznește de fapt să se dezbrace și să se distreze (chic și elegant).

Review

CALITATE8
PERSISTENȚĂ8
SIAJ7.5
MIROS8.2

Nota

7.9

Lasă un comentariu