Glam News Magazine

Pe măsură ce regalitatea şi vedetele de primă clasă se adună la Windsor, în Anglia pentru a sărbători nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, E! va difuza programe despre familia regală care vor culmina cu evenimentul anului.

Programele speciale încep din 13 mai la ora 21:00 cu The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan un program special despre nunţi, ce îşi propune să aducă în prim plan viitorul prinţeselor moderne studiind viaţa a trei femei memorabile: Diana, Prinţesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, şi Meghan Markle.  Programul continuă cu E! Live From The Royal Wedding pe 19 mai la ora 12:00 cu o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrităţi Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebritaţilor Brad Goreski, expertul regal E! News Chief

Correspondent Melanie Bromley şi reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford vor asigura telespecatorilor o experienţă unică din mai multe puncte de vedere, disponibilă pe platforme diferite, timp de cinci ore de transmisie în direct.

Seara se încheie cu E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric ce va începe pe 21 Mai de la 13:00 şi 23:00.

Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

E! News va difuza toată săptamâna conţinut dedicat nunţii regale pe măsură ce se apropie ceremonia şi ştiri despre pregătirile de ultima ora furnizate de expertul in regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informatii noi despre Prinţul Harry şi Meghan. Informaţii despre aşteptatul eveniment vor fi furnizate şi în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viaţa captivantă şi iubirea de poveste a acestor doamne şi va aduce fanilor toate detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Duminică, 13 mai de la 21:00

Programul special de la E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan aduce în discuţie evoluţia vieţii regale si viitorul prinţeselor contemporane prin prizma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge si Meghan Markle.

Începând de luni, 7 mai

Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop şi E! News vor difuza ştiri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legatură directă din Londra şi Windsor, Anglia şi va furniza ştiri la minut despre Prinţul Harry şi Meghan, dar şi despre ultimele pregătiri ale evenimentului. Plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 Mai de la 12:00

E! Live From the Royal Wedding – transmisiunea de cinci ore, în direct, fără egal –  găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley şi prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

21 Mai de la 13:00 şi 23:00

E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora imediat dupa transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!.

 

Etichete : celebrity

Lasă un comentariu