Glam News Magazine

Când Casa de modă de lux Maison Valentino a lansat colecția de primăvară-vară 21 Haute Couture, machiajul modelelor a fost la fel de extravagant ca și piesele vestimentare. Cine ar putea uita acele detalii strălucitoare aurii din jurul ochiilor? În ciuda faptului că este unul dintre puținele branduri de lux fără propria linie de machiaj, Valentino și-a menținut locul ca referință cheie pentru zona de beauty, creând look-uri spectaculoase cu ajutorul extraordinarului make-up artist, Pat McGrath.

Valentino dorește să cucerească lumea beauty prin lansarea primei sale colecții de machiaj! Deși produsele vor fi dezvăluite doar pe 31 mai, acest nou brand de machiaj, numit Valentino Beauty, ne va face mereu să visăm. Iată tot ceea știm despre această mult așteptată colecție.

Creată de directorul creativ al Maison Valentino, Pierpaolo Piccioli, această colecție explorează o viziune a frumuseții în armonie totală cu timpul în care trăim. Casa de modă promovează incluziunea și fantezia în spectacolele sale și păstrează aceleași valori în linia sa de machiaj. Într-adevăr, Valentino Beauty oferă o construcție estetică pe emoții, vise și individualitate: „Valentino Beauty face parte dintr-o proiect al„ frumuseții umane ”care pune ființa umană în centrul procesului creativ. Un machiaj de înaltă calitate dedicat tuturor, indiferent de gen, vârstă și cultură “, a explicat purtătorul de cuvânt al casei. Pierpaolo Piccioli a decis să angajeze 16 talente pentru a întruchipa această colecție, fiecare reprezentând o culoare, un aspect sau o fațetă a mărcii.

Compusă din 40 de nuanțe de fond de ten, 50 de nuanțe de ruj și multiple produse pentru ochi, această colecție este destul de completă! De asemenea, marca a ales să ofere palete de farduri și rujuri reîncărcabile, susținând astfel protecția mediului.

Brandul italian de machiaj se va lansa pe data de 31 mai la Selfridges, Londra, înainte de a fi disponibil în toată lumea începând cu luna august.

Lasă un comentariu