Glam News Magazine

Pentru colecţiile de început de 2019, până acum mulți designeri au rămas la estetica lor de bază și stilurile tipice de primăvară, în timp ce alții au făcut un pas mai departe. Toţi încearcă să inoveze, iar între materialele folosite în acest scop se numără şi fulgii, chiar în culori îndrăzneţe.

Tabitha Simmons, care a colaborat cu The Brock Collection pentru colecţia de primăvară, a creat o gamă eclectică de produse care a făcut o declarație majoră pe podiumul de prezentare de la New York Fashion Week. Unii pantofi au fost împodobiți în mărgele, alţii în arcuri supradimensionate, iar alţii cu fulgi, pentru un efect dramatic.

Prabal Gurung a fost însă cel care a pus bine accentul pe fulgi. Designerul a arătat până acum cea mai colorată colecție de pantofi de primăvară, care cuprinde sandale purpuriu cu fulgi roz, dar şi în variante pe negru, alb, roz şi galben.fulgi

Rămâne de văzut dacă ideea va fi îmbrăţişată de producătorii de încălţăminte şi vom avea un nou trend. Tu ai purta încălțăminte cu fulgi?

foto: Pinterest

Lasă un comentariu