Glam News Magazine

Lumea nu poate fi perfectă, dar casa ta – da. Este micul tău univers, refugiu pentru odihnă, mediu pentru lucru sau loc de răsfăț în familie, astfel că merită să investești în ea ca să ajungă să-ți ofere cadrul pentru cele mai frumoase momente și energie pentru fiecare zi. Și cum perfecțiunea stă în detalii, am selectat pentru voi 12 decorațiuni de perete pe care le puteți comanda online și care vor aduce în casă un plus de stil, eleganță, glam sau fantezie, necesar pentru a schimba sau completa atmosfera în locuință și a vă îmbunătăți starea de spirit.

O decorațiune aurie va scoate orice casă din anonimat, iar aceasta va aduce incontestabil și un plus de glam. Este din fier, are dimensiuni 5.5 x 101 x 75 cm (adâncimea x înălțime x lățimea), astfel că are nevoie de spațiu pentru a fi afișată. Pregătiți un perete pentru mai multă strălucire! Se poate comanda aici.

Natura ne oferă mereu momente de respiro și evident că am dori-o cât mai aproape. Cum între pereții de beton al orașelor aglomerate nu ne putem bucura de ea, o putem surprinde în detalii stilizate care să ne hrănească imaginația. Această decorațiune din metal și lemn va deschide o fereastră imaginației indiferent de peretele pe care alegeți să o agățați. O găsiți aici pentru comandă.

Ce poate sugera ideea de libertate mai bine decât o pasăre ce zboară? Iar în variantă stilizată, astfel de decorațiuni de perete sunt și mai bine venite. Execuția simplă este totuși de impact, reușind să sugereze atât de mult cu atât de puțin. Se încadrează la fix într-un decor minimalist atât de în trend. Le puteți comanda aici.

Dacă doriți ceva mai gingaș, fluturele este răspunsul și aduce cu sine o simbolistică în plus. El semnifică transformarea și poate inspira la un upgrade zi de zi. Fluturii trec prin trei etape de transformare : din faza oului, la evoluția în omidă, până la transformarea omizii în fluture. Acest proces este asociat cu evoluția spirituală umană. Fie că rezonați cu această simbolistică, fie că doar vă plac estetic fluturii, puteți alege o astfel de decorațiune de perete pentru casa dumneavoastră de aici.


Revenim la natură. Acest copac în culori care te poartă prin anotimpuri oferă o gură de aer și un imbold pentru fiecare zi. Pare ca o lucrare de artă modernă care surpinde în linii simple un întreg univers. Are și soare, și păsări cântătoare, și adierea vântului la pachet. Pentru o evadare mentală privind spre perete găsiți decorațiunea aici.

 

Dragostea este peste tot și avem nevoie de ea în viețile și casele noastre. Acest copac plin de inimi poate fi un cadou perfect pentru partenerul/-a de viață. Este una dintre decorațiunile care își pot găsi loc în orice casă prin design și temă. Mai multe detalii aici.

 

 

 

Revenim la natură pentru că îi ducem lipsa în această perioadă. Să așezăm pe perete două frunze stilizate într-o nuanță atât plăcută! Este una dintre acele decorațiuni de perete care schimbă atmosfera în casă. Ca simbolistică, în în Extremul Orient frunza exprimă fericire şi prosperitate. Ca design, este pur și simplu captivantă. O găsiți pentru comandă online aici.

 

Iată ceva simplu și elegant, chiar glam. Este una dintre acele decorațiuni de perete care se potrivesc în orice casă. Ia-o pe a ta de aici.


Puțină culoare și mai mult metal. Te încântă? Această decorațiune este o variantă. Material, nuanțe, linii creează o enegie vibrantă care să-ți dea imbold în orice planuri zilnice ai avea. Și ea va apărea ca o lucrare de artă modernă pe perete, care atrage atenția și privirile oricui. Dacă v-a captat atenția, găsiți mai multe detalii aici.

Cine n-ar dori un soare permanent în viata sa? Soarele înseamnă căldură, viață, energie. Îl puteți avea ușor prin această decorațiune cu oglindă care luminează pur și simplu orice încăpere. Click aici pentru mai multe detalii.

Ce lipsea din această listă cu decorațiuni de perete? Un ceas, evident! Aceasta este propunerea Glam News Magazine. Chiar dacă e mai greu să citești ora, este o decorațiune de perete superbă și va face mai plăcut timpul petrecut în casă. O găsiți aici

 

Am lasăt pentru final acceastă decorațiune care aduce la propiu zâmbetul pe buze privind-o. Pentru că nu trebuie să uităm să zâmbim chiar și în perioadele urâte din viață, este bine să găsim mici motive în fiecare zi să ne descrețim frunțile. Comandă de aici porția de zâmbet.

Lasă un comentariu