Glam News Magazine

Toamna este anotimpul perfect pentru a organiza o nuntă, dacă vrei să scapi de termperaturile ridicate ale verii și să ai parte de spectacolul minunat al naturii. El inspiră cele mai potrivite culori pentru o nuntă memorabilă. Există atât de multe nuanțe superbe, calde, în natură toamna, încât aveți de unde alege. 

Galben muștar și nuanța lemnului de cedru

Aceste nuanțe sunt specifice toamnei, iar opțiunile pe care le veți avea în decorare vor fi interminabile (și accesibile), ceea ce este întotdeauna un câștig atunci când planificați o nuntă. Celălalt avantaj este abilitatea de a se potrivi cu totul, iar asta este perfect.

Mov, lavandă și gri

Aceasta este o paletă de culori neașteptată pentru toamnă, dar funcționează atât de bine pentru că nuanțele sunt atât de calde! Este o combinație sofisticată de culori, care va rămâne în amintirea tuturor.

Roz prafuit, violet și maro

Rozul prăfuit și violetul sunt nuanțe calde și delicate, iar maroul le echilibrează, fiind totodată o culoare specifică toamnei. Asocierea celor trei va oferi un aspect primitor pentru orice nuntă de toamnă.

Portocaliu roșiatic, maro cald și crem 

Această este o combinație elegantă, fără îndoiala. Toamna este plină de portocaliu rosiatic și maro cald. Asociind cremul ca nuanță neutră, totul devine elegant și în ton cu anotimpul în plus poți plusa cu un foc de artificii.

Maro, roz pâmântiu și auriu

Această combinație va funcționa pentru nunți cu teme rustice, de artă plastică și teme vintage. Este, de asemenea, o combinație bună datorită cantității nelimitate de alegeri pe care le veți avea … de la lenjerie de corp la îmbrăcăminte și flori până la prăjituri, există ceva disponibil în aproape fiecare dintre aceste culori.

Nuanțe de gri închis, verde și maro

Este atât de simplu și cu efect pentru că este ceea ce oferă natura. Folosirea mai multor naunțe face rezultatul unul sofisticat și în concordanță cu anotimpul.

Verde olive și bej cald

Verdele olive este o alegere îndrăzneață și specifică, așa că nu va fi nicio confuzie asupra nuanței. Asocierea cu bejul cald va bucura pe toată lumea, de la florar, la responsabilul cu aranarea sălii de evenimente.

Marsala, nuanțe de maro și albastru prăfuit

Acesta este poate cea mai luxoasă combinație de culori dintre toate pentru toamnă. Totul este elegant, sofisticat și cald în același timp încât nu ți-ai putea dori mai mult. Opțiunile de culoare pe care le aveți disponibile în flori, îmbrăcăminte și invitații sunt practic interminabile, așa că vă va ușura organizarea și vă va asigura o alegere de lăudat.

Nuanțe de taupe

Culoarea taupe este de fapt un gri-maro, nuanțele sale fiind atât de des întâlnite în natură, toamna, ceea ce o face să fie atât de firească chiar dacă o folosiți pentru o atmosferă simplă, boemă sau una elegantă. Un lucru este cert: nuanțele de taupe sunt făcute pentru nunți cu vreme mai rece.

Foto: flickr.com

Un comentariu

Lasă un comentariu