Glam News Magazine

Dacă vă plac parfumurile fresh sau întotdeauna vă tentează să încercați un nou rimel, nu veți putea rezista alegerilor din acest articol. August ne-a adus unele dintre cele mai interesante produse. Cu inovații de la Givenchy, YSL și bareMinerals, există câte ceva pentru toată lumea…

1. GIVENCHY Disturbia Volume & Curve 24 Hour Wear

Oana: De obicei când vine vorba de rutina mea de frumusețe, am cam aceleași obiceiuri- sunt acea fată care a purtat același dermatograf timp de zece ani. Dar când vine vorba de rimel, loialitatea mea dispare. Îmi place să încerc ultimele formule, diferite tipuri de perii și consistenț. Sunt convinsă că întotdeauna va exista ceva mai bun decât am folosit eu până acum! În ceea ce privește DISTURBIA, este foarte greu să nu observăm carcasa metalică de culoare roșie, care este atât de opulentă, luxuriantă și atât de… GIVENCHY.

Interiorul ambalajului ascunde o formulă foarte inteligentă care vă permite să ajustați volumul în funcție de ocazie. Aceasta este o veste foarte bună pentru mine, deoarece prefer ca genele mele să pară naturale în timpul zilei, în timp ce pentru seară, îmi place să adaug mai mult volum. Formula pigmentată a rimelului Disturbia este de lungă durată. Nu curge și este rezistentă chiar și la temperaturi ridicate.

2. Miller Harris Dance Amongst The Lace Apă de Parfum

Daniel: Fără îndoială, favoritul meu al acestei luni este Miller Harris Dance Amongst the Lace. Ador să găsesc parfumuri unice și diferite, iar persoanele din jurul meu să mă întrebe ce port. Și acest parfum iese în evidență. Această nouă ediție a colecției Forage are un parfum proaspăt, de lungă durată, cu note de mentă, verzi și citrice. Parfumul se concentrează pe aroma de hasmațuchi, un ingredient care se găsește de obicei în diferite locuri ale orașelor. Acest lucru face ca parfumul să fie unul de vară, perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

3. Yves Saint Laurent Vernis a Levres Water Lip Stain – nuanța 618 Wet Vermilion

Oana: Imediat ce am văzut că YSL lansează Water Lip Stain, am știut că trebuie să îl am, în special 618 Wet Vermillion, care este genul meu preferat de nuanță; un portocaliu-roșu care iese în evidență fără ca eu măcar să încerc. Nu mă înțelegeți greșit, nu plec nicăieri fără GUERLAIN Rouge G, dar această nuanță era doar ceea ce lipsea colecției mele de vară: o culoare proaspătă, fără greutate, care este versatilă. Înainte să plec la lucru, aplic doar un strat pentru un roșu subtil, apoi după program, mai aplic două sau mai multe straturi pentru a-mi transforma aspectul.

4. Masca de față Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration

Daniel: Ați încercat vreodată să faceți acasă o mască de față cu avocado? Dacă da, veți ști că nu iese întotdeauna și este nevoie de mult timp pentru a o pregăti. Din fericire pentru mine, dependența mea de avocado m-a făcut să testez masca celor de la Kiehl’s. Să zicem că am fost foarte încântat și sceptic să văd dacă acestă mască ar putea oferi avantajele unei versiuni de casă.

Când am deschis cutia, nu mi-a venit să cred cât de mult seamănă textura cu un piure de avocado. În doar 15 minute, pielea s-a simțit din nou fină. După o lună și ceva de teste, pielea se simte mult mai elastică și moale. Așa că am decis: această mască merită reachiziționată!!!

5. bareMinerals Dew Mist Setting Spray

Oana: Până în această lună, aveam ochi doar pentru un singur spray: Urban Decay All Nighter. Dacă ai citit favoritele noastre din ultimele luni, este posibil să fi văzut chiar ediția limitată de vară ca alegerea mea de luna trecută. All Nighter încă se mândrește cu un loc în trusa mea de machiaj. Dar, Dew Mist aduce ceva complet diferit în peisaj.

Ingredientul vedetă, fermentul de kombucha, despre care se știe că ajută la tonusul pielii, textură și claritate, mi-a făcut pielea să pară radiantă și sănătoasă – un spor de încredere de care aveam nevoie pe perioada verii! Pielea mea este mult mai strălucitoare și hidratată, așa că acum de câte ori plec în vacanță împerechez All Nighter și Dew Mist împreună – strălucirea pielii nu mai pleacă nicăieri!

6. Annick Goutal Eau d’Hadrien Apă de toaletă

Daniel: Eau d’Hadrien este ca un suflu de aer curat și un must-have pentru primăvară și vară! Parfumul este ca o lămâie proaspăt stoarsă și o singură pulverizare mă ajută să încep ziua mai încrezător și reîmprospătat. Parfumul pur și simplu îți amintește că trebuie să te relaxezi. De asemenea, este unisex, așa că poate fi purtat de oricine.

Cu peste 30 de ani de istorie în spatele acestui parfum, este clar că are mulți fani. Mi-a plăcut originalul Apă de Parfum, așa că am fost încântat să încerc și apa de toaletă și trebuie să spun că cea din urmă îmi place mai mult. Este într-adevăr atemporal, concentrația este mai light, iar mirosul de lămâie și notele lemnoase nu sunt prea puternice pentru a fi purtat în viața de zi cu zi.

Lasă un comentariu