Glam News Magazine

Nu numai femeile ar trebui să se bucure de dulapuri spatioase și rafturi bine aranjate. Și bărbații au dreptul la dressinguri stilate, cu tricouri sortate pe culori, pantaloni perfect aliniați pe umerașe și cămăși asortate cu cravate perfecte. Adăugăm costumele și pantofii curățați impecabil pentru că o garderobă bine păstrată înseamnă o apariție îngrijită de fiecare dată. Și ce bărbat nu își dorește asta? Mai mult chiar, un dressing bine organizat reduce timpii de pregătire dimineața și asta aduce un plus de energie/vitalitate cu care este bine să pleci la job. În loc să cauți printre rafurile răvășite, mai bine să îți savurezi cafeaua într-un astfel de colț de liniște. Frumos mod de a începe ziua, nu-i așa? Nu uita că felul în care arăți și te simți are un impact imens asupra relației cu ceilalți, de asemenea asupra productivității zilnice.

Având în vedere acest lucru, v-am pregătit 35 de modele de dressinguri pentru bărbați care să vă schimbe în bine ziua… în fiecare zi. De la costume și tricouri frumos aranjate pe umerașe, pălării pe rafturi și alte accesorii, ideile de explorat sunt numeroase. La fel și posibilitățile de design inclusiv dulapuri din lemn, podele din marmură și iluminat modern. Se pot folosi decorațiuni care să respire a masculinitate pentru a crea într-adevăr un spațiu dedicat.

După vizualizarea galeriei foto de mai jos, îmi veți da dreptate că nu numai femeile adoră dressinguri elegante, ci și domnii și probabil vă veți gândi să amenajati un astfel de spațiu acasă. Chiar dacă nu dispuneți de metrajul necesar pentriu un dressing spațios, nu vă faceți griji. Am selectat de asemenea spații mai mici cu depozitare pentru a vă veni în ajutor și a vă oferi idei pe care să le puteți pune în practică sau puteți să adaptați folosindu-vă creativitatea. Lăsați-vă inspirați!

Lasă un comentariu