Glam News Magazine

Încet, dar sigur, se pare că am putea obține o vară semi-normală, din moment ce tot mai mulți dintre noi sunt vaccinați și se anunță măsuri de relaxare. Deși nu este timpul să ne aruncăm măștile încă, este timpul să ne pregătim pentru sezonul estival! Soare, muzică, nisip. Ceea ce lipsește sunt
costumele de baie. Uitați de haine și pantofi și alegeți-vă preferatele pentru a sări în apă, a alerga pe plajă, a vă plimba cu vaporașul sau orice altceva la care puteți visa acum, că sunteți încă acasă. În această vară, costumele de baie sunt distractive și creative și sigur veți găsi modelele care să va placă. Pentru că acesta este secretul: să vă simțiți bine în costumul de baie ales. Iată cele 5 tipuri de costume de baie cu care nu veți da greș anul acesta.

Costum de baie animal print

Animal printul este o tendință care a invadat toate tipurile de îmbrăcăminte și încălțăminte și care vine și trece. Este distractiv, atractiv și foarte aventuros. În 2021 a revenit în trend și în cazul costumelor de baie. Cu toții căutăm să fim mai aventuroși vara aceasta, așa că faceți-o cu stil. Asortați costumul de baie cu imprimeu animal print cu un kinomo de plajă alb și niște sandale neon. Te vei simți ca și cum ai fi în Miami.

Costum de baie asimetric

Nu ai cum să nu iubești costumul de baie asimetric și ne bucurâm că a revenit între cele mai potrivite tipuri de costume de baie pentru vară. Există ceva elegant în croiala asimetrică, dar și retro totodată. Repet, nu ai cum sa nu-l iubești. Adăugați niște ochelari de soare negri stil ochi de pisică pentru un aspect de divă și bucurați-vă de vară.

Costumul de baie cu volane/volănașe

Deși sună adolescentin, aspectul costumelor de baie cu volane/volănașe este adorabil și se potrivește perfect într-un cadru tropical. Dacă ai o astfel de destinație în această vară, acesta este unul dintre cale mai bune tipuri de costume de baie pe care să-l porți. Adaugă un sarong deasupra costumului de baie pentru un aspect perfect de paradis tropical și nu uita o floare în păr. Este atât de simplu și va arăta perfect în orice imagine de pe nisip.

Costum de baie sportiv

Când vine vorba de tipuri costume de baie, ar trebui să avem încredere în înotători și în costumele de baie pe care le aleg ei. Așa că inspirați-vă din această tendință și veți obține un look practic perfect pentru o baie îndelungată în mare sau piscină. Vă veți simți confortbil și gata de o baie în orice moment.

Costum de baie decupat

Costumul de baie decupat nu este cea mai bună idee dacă doriți un bronz perfect. Dar veți atrage cu siguranță atenția și de ce nu admirația celor din jur. În plus costumele de baie decupate sunt foarte distractive și vă vor da o stare de spirit perfectă pentru plajă. Vă veți simți atât de bine încât puteți ignora inconvenințele.

Lasă un comentariu