Glam News Magazine

Roz sau albastru? Verde sau galben? Ce nuanțe îți vor colora primăvara sau vara? Glam News îți arată 11 nuanțe pe care le vei vedea în toate magazinele în acest sezon, direct de pe podium.

Vara marchează revenirea triumfătoare a culorii. Principalele nuanțe care vor fi în centrul atenției sunt albastru, galben și roz care sunt marile câștigătoare ale anului 2020. Dar, în egală măsură, nuanțele de verde, portocaliu și cele mai deschise, precum bejul sau chiar auriul, joacă un rol important. Alegerea este doar a ta.

1. Galben pastel

Vara anului 2020 evocă o nuanță de șampanie interpretată în trei moduri diferite: burghez la Celine, babydoll la JW Anderson și hippie la Etro.
De la stânga la dreapta: Etro, JW Anderson, Celine

2. Verde

Excluzând vibe-ul contemporan, există o variație strălucitoare a acestei culori rebele, simbol al destinului, de la verde mentă la verde prerie (pentru a fi foarte precis).
De la stânga la dreapta: Balenciaga, Valentino, Marc Jacobs

3. Roz pastel

Ușor și grațios, rozul pastel crează acel aspect romantic de păpușă și de fată cuminte. Puțin romantism nu a omorât pe nimeni.
De la stânga la dreapta: Chanel, Chloé, Alexander Mcqueen

4. Turcoaz

Între verde și albastru, această nuanță de piatră prețioasă oferă instantaneu un look de vară care îți oferă plăcerea de a fi în centrul atenției.
De la stânga la dreapta: Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga

5. Bej

Undeva între safari și natură, bejul continuă să cucerească lumea modei; de data aceasta, cu aerul contemporan al unui locuitor de metropolă.
De la stânga la dreapta: Dolce & Gabbana, Dior, Fendi

6. Violet

Una dintre cele mai vedele culori, violetul este de departe una dintre cele mai purtate culori ale verii. În acest sezon, însă, este oarecum mai dulce, cu o nunață mai deschisă care ne duce cu gândul la floarea de liliac.
De la stânga la dreapta: Louis Vuitton, Jacquemus, Givenchy

7. Portocaliu

Cu o atitudine triumfătoare, portocaliul a cucerit podiumurile Bottega Veneta, Isabel Marant și Prada. În acest sezon, portocaliul este purtat în nuanțe de oranj sau neon, în stiluri cât mai unice și distinctive.
De la stânga la dreapta: Isabel Marant, Bottega Veneta, Prada

8. Roz aprins

Rozul aprins este una dintre cele mai importante tendințe ale sezonului, purtate cu brio la Jacquemus, Marc Jacobs și Alberta Ferretti. Un văl de vată de zahăr care amintește lumii modei de o regulă primordială: cea a plăcerii.
De la stânga la dreapta: Alberta Ferretti, Marc Jacobs, Jacquemus

9. Albastru deschis

Ușor și luminos, aceasta este o variantă cerească de albastru, una dintre culorile cheie ale verii. Această culoare se poartă cel mai bine într-o ținută complet monocromă.
De la stânga la dreapta: Bottega Veneta, Burberry, Miu Miu

10. Auriu

Auriul este clar cea mai triumfătoare culoare din toată paleta, fie că este vorba despre un costum chic de la Prada, o fustă boemă Saint Laurent sau o rochie magnifică Balenciaga.
De la stânga la dreapta: Saint Laurent, Balenciaga, Prada

11. Galben Neon

Culorile neon ne duc cu gândul la: individualitate, incluziune, anii ’90, punk. Rezultatul: un galben neon atrăgător, care întoarce toate capetele și face din moda o adevărată petrecere.
De la stânga la dreapta: Junya Watanabe, Valentino, Versace

Lasă un comentariu