Glam News Magazine

Nu vreau să o spun prematur, dar cred că ar putea fi aproape vară. La cum este vremea în România în ultimul timp, nu știm niciodată cum va degurge săptămâna. Într-o zi ne vom ascunde înăuntru de ploile torențiale, iar în alta vom trece la pantaloni scurți, vom mânca multă înghețată și vom căpăta și un bronz frumos.

Dar înghețata, costumele de baie și bronzul (aș dori să vă reamintesc importanța purtării cremelor cu protecție solară!) nu sunt singurele elemente esențiale ale verii – există, de asemenea, și un parfum, bineînțeles. Ce ar fi o zi de vară fără un pic de Apă de Cologne sau un floral răcoritor? O dimineață de vară nu ar fi nimic fără o pulverizare sexy pe gât. Parfumul este întotdeauna important, și în special vara, îl folosim pentru a ne reîmprospăta și pentru a se potrivi cu tonul sezonului.

În acest articol, am pus împreună parfumurile mele preferate pentru vara anului 2019. Acestea sunt operele olfactive de succes pe care le veți întâlni la fiecare colț de stradă și dacă iubiți să fiți în tendințe, vă sugerez să urcați la bord și să vă cumpărați un bilet la spectacolele parfumate din această vară …

1. Angel Eau Croisiere by MUGLER

Angel, parfumul de debut iconic al casei lui Mugler, a fost reinterpretat de mai multe ori decât fiecare dintre noi am fost la grătar. Multe dintre acestea au fost ediții de vară și au inclus parfumuri precum Angel Fruity Fair și Angel Eau Sucree. Pentru anul 2019, Mugler ne răsfață cu Angel Eau Croisiere, un cocktail care este la fel de vibrant ca o noapte într-un club neon. Angel a devenit cu adevărat fructat odată cu Eau Croisiere, cu mango, grapefruit și sorbet de coacăze negre care se reunesc pentru a crea un miros frumos și suculent care cerșește să fie împodobit cu o mini umbrelă. Angel Eau Croisiere este delicios, uscându-se până la acea semnătură de patchouli-vanilat pe care o cunoaștem cu toții așa bine. Acum trebuie doar să găsesc o ținută care să corespundă cu ceva atât de vibrant …

2. Cipresso di Toscana by Acqua di Parma

Colecția Blu Mediterraneo de la Acqua di Parma este inspirată de peisajele Italiei și ne prezintă un tur olfactiv al câmpurilor de bergamotă din Calabria și peisajul arid de ienupăr din Sardinia. Ultimul lor parfum, Cipresso di Toscana, ne poartă în mijlocul unei păduri din inima Toscanei. Cipresso di Toscana este un parfum care se concentrează pe note de chiparos care se combină cu lavanda, ace de pin și anason. Miroase aproape ca și cheresteaua, în cel mai bun mod posibil, dar captează, de asemenea, strălucirea luminii solare care se mișcă printre copaci. Mirosind acest parfum, mă simt de parca îmi presez fața de coaja caldă a unui chiparos, în timp ce un gardian mă informeaza politicos ca este un parc național și nu este permisă îmbrățișarea copacilor.

3. Olympea Legend by Paco Rabanne

Dacă pentru tine vara înseamnă doar piele bronzată și zile de plajă, atunci cred că Olympea Legend va fi mirosul verii în 2019. Fiind mai bogat și mai opulent decât Olympea lui Rabanne, Legend evocă pielea scăldată în razele soarelui. Oferind o strălucire nemaipomenită a originalului, Legend adaugă o combinație de SPF amestecului, intensificând fațetele cremoase pentru a crea un parfum sexy floral, plin de vanilie lăptoasă. Este literalmente cel mai bun accesoriu de plajă și unul pe care vei regreta să nu-l arunci în geanta de plajă, te asigur.

4. Gentleman Cologne by GIVENCHY

Inspirat (din spirit, mai degrabă decât din miros) de parfumul iconic Gentleman al acestui brand, acest parfum este un miros modern, care îmbină citrice, iris, verdeață și mosc pentru a crea ceea ce îmi place să numesc efectul cămășii albe. Gentleman Cologne este cea mai liniștită și mai contemporană Apă de Cologne. Citricele se simt pline de viață și revigorante, în timp ce irisul adaugă o atingere subtilă de pudră și pământ. Nu se întâmplă des ca un parfum masculin modern să mă facă să spun “ce bine miroase”, dar crede-mă când spun că Gentleman Cologne este extraordinar.

5. Aqua Allegoria Ginger Piccante by GUERLAIN

Terminăm topul cu preferatul meu pentru vara 2019: Aqua Allegoria Ginger Piccante de Guerlain. În fiecare sezon de vara GUERLAIN ne răsfață cu o selectie de parfumuri noi Aqua Allegoria – parfumuri care sărbătoresc simplitatea și frumusetea ingredientelor naturale (adică sunt inspirate de materiale naturale mai degrabă). Uneori aromele rămân în colecție, alteori dispar atunci când se încheie sezonul.

Îmi place Ginger Piccante atât de mult, încât îmi doresc să rămână. Este un parfum extrem de răcoritor! Având nota ascuțită de ghimbir încălzită cu trandafir și mosc, Ginger Piccante se deschide cu o explozie picantă și suculentă de ghimbir. Trandafirul încălzește lucrurile, în timp ce moscul oferă întregului miros o persistență enormă. Ginger Piccante este neobișnuit, răcoritor și înfloritor de frumos!

Lasă un comentariu