Glam News Magazine

Primăvara bate la ușă, astfel că trebuie să ne pregătim s-o întâmpinăm cu flori  și decorațiuni specifice care să celebreze bucuria unui nou început. Primăvara rămâne un anotimp minunat, dorit chiar și după o iarnă blândă. De la tradițional, la modern, există un stil de a decora pentru fiecare. V-am pregătit mai jos 60 de imagini cu decorațiuni de primăvară pentru ușă, pentru mai multă culoare și prospețime la intrarea în casă.

Să începem cu încântătoare coronițe pentru uși, cu flori de primăvară și nu numai. Le puteți achiziționa deja făcute sau realiza cu puțină îndemânare, inspirându-vă din galeria foto de mai jos. Puteți folosi ce flori preferați și găsiți în florării, dacă doriți naturale sau apela la magazine cu articole pentru decorațiuni – dacă preferați flori artificiale, ca să dureze mai mult. Alegeți culori vii sau nuanțe pastelate, în funcție de ceea ce v-ați propus. Va fi nevoie și de coronița sau cercul pe care să montați florile, panglici și alte decorațiuni – elemente care să simbolizele primăvara, în funcție de preferințe.

O altă opțiune pentru decorațiuni de primăvară pentru uși sunt ramele cu flori. Dacă nu găsiți să achiziționați pe cele potrivite cu stilul și culorile dorite, puteți să le realizați singuri folosind rame foto sau de tablouri sau rame stilizate,  din diverse materiale și florile dorite.

Coronițele și ramele sunt totuși destul de comune. Dacă doriți să ieșiți din anonimat, lăsați creativitatea să vă conducă. În galeria de mai jos găsiți numeroase exemple de decorațiuni de primăvară pentru uși care vă vor surprinde prin materialele simple folosite, dar cu imaginație în execuție: coșulețe, stropitoare, cizme de ploaie colorate, pălării, umbrele ș.a. Sunt vesele și dau o energie bună, și la intrarea, și la ieșirea din casă. Funcționează ca un salut călduros de bun venit sau ca un mesaj prietenos de rămas bun care are puterea de a îmbunătăți ziua oricui.

Lasă un comentariu