Glam News Magazine

Podiumurile de prezentare pentru colecțiile de primăvară 2020 au fost adevărate declarații de culoare și strălucire, cu o gamă de coafuri impresionante ca volum și sculputuri în păr. O energie de tipul go-big-or-go-home a inspirat la aplicații surprinzătoare de la pietre la flori în machiaj și împletituri impresionante la nivel de coafuri. Iată cinci beauty trends pentru primăvara 2020:

Efectul Euphoria

Show-ul de succes al HBO, Euphoria, a determinat o mișcare de machiaj care a ajuns și pe podiumurile de prezentare și iată de asemenea în lista de beauty trends pentru primăvara 2020. Linii egale cu aspecte abstracte și vii de eyeliner au apărut la Anna Sui și Rosie Assoulin, sclipiri argintii cu paiete la Giorgio Armani în Milano și încrustările holografice neon-luminoase la House of Holland, ca să punctăm câteva exemple.

Coafuri cât mai înalte

„Știam că aspectul trebuie să fie ceva extrem de extrem – fie înălțime, fie lungime, și am mers la înălțime!”, a explicat Guido Palau în culisele prezentării Tomo Koizumi, unde a sculptat lungimile modelului Ariel Nicholson „incredibil de înalte” sfidând gravitația. La Săptămâna Modei din New York, Christopher John Rogers, Pyer Moss și Marc Jacobs au urmat cu stiluri texturate înalte. Ulterior, Eugene Souleiman a modernizat faimoasa imagine a lui Marie Antoinette, cu detalii de împletitură din piele de pește la Thom Browne, în Paris.

Flori

Când să fie mai potrivit să folosim motive florale decât primăvara? Marc Jacobs exprimă asta în stil mare. Dar pe față este ceva nou și neobișnuit. Propunerea casei Giambattista Valli surprinde cu siguranță prin folosirea aplicațiilor cu petale în machiaj. Iar Marni folosește florile în coafuri. Suficiente opțiuni, nu?

Împletituri care inspiră

În timp ce a existat o mulțime de împletituri în acest sezon, cele mai mari standout-uri au trimis un mesaj și s-au strecurat între cele mai interesante beauty trends pentru primăvara 2020. A se observa exemplul Gucci, la care Paul Hanlon a creat un stil geometric uluitor care reușește să fixeze atenția privitorilor.

Gene extreme

În prezentarea Marc Jacobs, a existat un model care a prezentat imaginea Lizei Minnelli, cu gene paianjăn uimitoare. Genele au fost evidențiate în continuare la Gucci datorită makeup artist Thomas de Kluyver. Pentru primăvara 2020, el a folosit aplicații pe ochi și sprâncene pentru o vibrație kitschy. Mai departe, la Olivier Theyskens, Isamaya Ffrench a stratificat extensii extra-lungi, apoi la Valentino, legendarul Pat McGrath a adăugat strălucirea specifică anilor 90 în lungimea genelor.

Foto: Go Runway și Getty Images

Lasă un comentariu