Glam News Magazine

Toată lumea iubește un multitasker. Mai ales când se folosește ușor, este acolo când aveți nevoie de el și este întotdeauna mai bun decât oricine altceva. De aceea vreau să vă fac cunoștință cu MAKE UP FOR EVER Artist Color Pencil, un instrument nou și destul de revoluționar. Este făcut pentru cei care doresc un impact maxim cu un efort minim; doar spuneți, iar acest creion poate să facă.

Cum se deosebește acest creion de celelalte?

Totul este în formula! Acest hibrid pentru ochi, buze și față constă într-o formulă reală de culoare care este realizată din aproape 20% ceară, creând o culoare moale și de impact, care se amestecă ușor, dar nu se înmoaie.

1.Încearcă ceva nou la ochi

Stiu ca poate eviți să folosești culori vibrante, dar folosind culoarea Absolute Emerald realizezi un cat-eye subtil care arată bine cu ochii căprui, albaștrii sau verzi. Acest verde jad uimitor este foarte cremos și suficient de precis pentru a crea linii ascuțite. Nu este culoarea ta? De ce să nu încerci o nuanță din colecția violet?

Sfat: pentru a evita transferul de pe pleoapă, pudrați înainte de aplicare.

2. Folosiți-l ca și blush

Nu spuneți nu, până nu-l încercați! Nuanțele de roz, roșu și corai din colecția Artist Color Pencil sunt cele mai delicate. Având o textură cremoasă, se amestecă foarte ușor. Nuanța de culoare roz Go Ahead Pink, încălzește obraji frumos. Utilizați vârfurile degetelor pentru a integra foarte bine culoarea sau alegeți o perie densă, pentru a lucra cu ușurință.  Nu uitați! Aceste nuanțe pot fi, de asemenea, folosite și ca un contur de buze complementar.

Sfat: Atunci când utilizați creionul ca blusher, aplicați mai întâi toate produsele lichide și cremoase, amestecați, apoi utilizați produse din pulbere (inclusiv bronz). 

3. Maximizați-vă cele mai bune trăsături

Puteți folosi cu succes acest creion pentru a trasa conturul buzelor sau chiar pentru a umple buzele, fără a le usca, pigmentul fiind mult mai intens și de durată decât dacă folosiți un ruj obișnuit. Culoarea 800 – Lava And So On este una dintre acele nuanțe care strigă vara. Vibrant, dar încă elegant, finisajul este la fel de impresionant ca un ruj cu pigment ridicat. Preferați să fie nude? Puteți vedea întreaga paletă de nuanțe aici.

4. Definiți-vă sprâncenele

Formula cremoasă permite o trasare foarte presisă, ideală pentru emularea firelor reale. Dacă de exemplu aveți sprâncenele într-o nuanță medie, puteți folosi nuanța 506 – Endless Cacao pentru a umple și a da formă.Puteți crea și aspectul de pistrui pe care toată lumea îl iubește în această vară!

Sfat: Porniți întotdeauna aplicarea din centru, pentru a accentua arcuirea și a vă împiedica să folosiți prea mult produs.

Lasă un comentariu