Glam News Magazine

Parfumurile aromatice sunt cele care tind să se concentreze pe note erbacee precum lavandă, mentă și salvie. Se încrucișează puțin cu familia fougere dar, în cea mai mare parte, aromele tind să fie mai uscate, mai verzi și puțin mai austere, pe când fougerele sunt adesea mai moi și mai rotunjite, cu o atmosferă de … frizerie. Parfumurile aromatice vorbesc despre un fel de masculinitate robustă, despre un tip care este incontestabil… chipeș – poartă numai cămăși de designer descheiate, prezentând frumusețea masculină în cele mai naturale moduri. Iată cinci substanțe aromatice pe care trebuie să le ai în garderobă.

1. Aramis 

Aramis este tăticul tuturor parfumurilor aromatice și există un motiv pentru care bărbații din toată lumea l-au purtat timp de zeci de ani: miroase al naibii de frumos. Aramis este James Bond al parfumurilor, dar este mai mult James Bond la sfârșit de săptămână când și-a luat câteva ore libere departe de spionaj pentru a se relaxa citind o carte. Aramis miroase a absint îmbinat cu cele mai netede note de lemn și piele, evocând imaginea unei mașini sport cu scaune din piele maro și un bord din lemn de nuc.

2. Miller Harris Wander through the Parks

Miller Harris Wander through the Parks

Wander Through the Parks se distrează cu fațetele verzi ale stilului aromatic, inspirându-se din urzicizile usturătoare care răsar prin crăpăturile din trotuarele orașului. Se mândrește cu o notă îndrăzneață de frunze de violete, care este verde, minerală și apoasă, cu nuanțe de gri, împotriva amărăciunii galbenului pământesc. Rezultatul este un parfum unisex care te trage direct din agitația orașului și în calmul liniștit al unui parc verde. Doar respiră și bucură-te de el.

3. Lacoste Match Point

Lacoste Match Point

Match Point este cel mai nou parfum semnat Lacoste și este unul dintre cele mai bune. Match Point este proaspăt și verde, ce prezintă calitatea uscată, erbacee a busuiocului, amestecată ușor cu răceala și masculinitatea îndrăzneață a vetiverului. Împreună, miroase liber și aerisit, ca o după-amiază petrecută la sport în aer curat. Dacă jocul de tenis ar fi fost la fel de distractiv pe cât miroase Match Point …

4. Amouage Memoir 

Amouage Memoir

Amouage este cunoscut pentru răsucirile mărețe, opulente și subversive pe teme de parfumerie, iar Memoir Man nu face excepție. Memoir este un aromatic rece, cu gheață, cu note austere de absint și mentă, creând un aspect distins și unghiular, la fel de convingător pe cât de izbitor. Dar cu timpul, Memoir Man se înmoaie, desfășurându-și verdeața ascuțită pentru a dezvălui un amestec cald și rășinos de tămâie, piele și mușchi. Memoir Man ne amintește că aparențele pot fi înșelătoare și că, în spatele chiar și celei mai dure înfățișări, există întotdeauna o latură mai soft.

5. Eight & Bob Original

Eight & Bob Original

Am realizat un cerc complet pe spectrul aromatic acum, începând cu sofisticarea suavă a lui Aramis și terminând tot cu sofisticarea suavă a lui Eight & Bob Original! Acest parfum este atât de bun, încât JFK a trebuit să comande opt sticle (plus una pentru fratele său, Bobby – de unde și numele). Cu mirodenii, frunze de violetă și lemn, Eight & Bob este un parfum frumos, fără a depune efort. Eight & Bob este motivul pentru care consider că parfumurile aromatice sunt cele mai frumoase.

Lasă un comentariu