Glam News Magazine

Femeia este una dintre creațiile speciale ale lui Dumnezeu. Femeia este cea care ne dă viață și ne face să trăim și cele mai frumoase momente și este cea care modelează societatea. Ea este inspirația și sursa iubirii necondiționate. Astfel, a luat naștere ziua femeii care se sărbătorește pe data de 8 martie, pentru a mulțumi tuturor femeilor speciale din viața noastră începând de la mamă, soră, soție, fiică, iubită, colegă, cea mai bună prietenă și orice altă femeie deosebită pe care o întâlnim de-a lungul vieții. Ei bine, cum putem mulțumi femeilor din viața noastră dacă nu cu un cadou? Și ce cadou poate fi mai potrivit decât un parfum?

În luna martie, faceți fericite femeile din viața voastră cu unul dintre sutele de parfumuri de pe NOTINO pe care îl vor aprecia și îl vor folosi cu drag. Dacă mă întrebi pe mine, parfumurile reprezintă cele mai bune cadouri de 8 martie pe care le poți oferi unei femei, deoarece mirosurile evocă sentimente și frânturi de imagini din memorie, astfel că persoana iubită se va gândi la tine de fiecare dată când își folosește parfumul. Partea complicată vine însă când încerci să alegi unul. Există atât de multe branduri și familii de parfumuri încât poate deveni copleșitor. De aceea sunt aici pentru a te ajuta să faci alegerea perfectă. Iată primele trei recomandări de parfumuri pentru femei care vor impresiona, garantez asta, indiferent pentru cine le cumperi …

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent Libre

Inima lui Libre este un buchet împletit de flori de portocale și iasomie marocană. Împreună, aceste flori albe creează o intensitate caldă, care este în întregime abstractă – este aproape ca și cum florile s-ar topi între ele, creând un model nou de petale. Contrastul neașteptat vine aici sub forma de lavandă, care aduce o fațetă transparentă, pe bază de plante, însoțită de doar un strop de zahăr ars, care se îmbină perfect cu petalele albe dulci din inima florală a lui Libre. Sub fructe și flori se află o bază caldă și strălucitoare de vanilie și lemn de cedru. Fuziunea acestor două note este perfectă și împreună creează o notă dulce, care miroase luxos.  Ambergris ridică baza, oferindu-i claritate și proiecție. Dacă dorești să oferi un cadou extrem de elegant și grandios precum un costum YSL, Libre este exact ceea ce ai nevoie.

Lady Million Empire 

Lady Million Empire 

Lady Million Empire de la Paco Rabanne este un parfum bogat care nu se teme să se dezvolte. Prima impresie este de tartă de fructe de pădure. Toate suculente și dulci, dar temperate de o ușoară rouă de fructe din livadă. Aproape ca și cum fructele de pădure ar fi acoperite de picături delicate de suc de mere. Opulența își face apariția în inima în care un vârtej de flori albe se alătură fructelor pentru un festival de distracție. Osmanthus, cu fațetele sale de gem de caise și piele, acționează ca o punte perfectă între inimă, vârf și bază. Această notă florală tropicală subliniază caracteristicile cheie ale fiecărui acord, intensificându-le și permițând fructelor strălucitoare să se topească delicios în ceva mult mai întunecat și mult mai înfocat … Totul de transformă într-un amestec misterios de patchouli și mosc îmbogățit cu un strop de brandy, care aduce în compoziție note de miere.

Lancome Idole

Lancome Idole

Idole se deschide proaspăt, rece și strălucitor cu note de bergamotă, totul suculent și curat cu acea calitate răcoritoare. În inimă, Idole are două ingrediente: trandafir și iasomie. Amestecând esența de trandafir cu iasomia, Lancome a reușit să facă ceva neașteptat. A creat un acord floral bogat, care nu este nici impetuos, nici copleșitor. În schimb, parfumul Lancome Idole prezintă un traseu cețos al fațetelor florale dulci, unde nuanțele de trandafir și citrice se împletesc perfect cu petalele cremoase de iasomie. Este perfecțiunea florală.

Lasă un comentariu